rainbomb Oluşturma zamanı: Ekim 29, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 29, 2015 Bir limon farklı renklerde toplu iğneler saplamak daima iyi şans getirir. Eğer size farklı renklerde toplu iğneler saplanmış bir limon hediye edilirse ve içlerinde siyah iğneler yoksa bu yaşamınızın mükemmel ve mutlu geçeceğine işarettir. Fakat içlerine siyah iğneler varsa iyi şans ve sağlığın yanında bir takım belalar da başınıza gelebilir. Bunlardan doğabilecek zararı azaltmak için anlatılacak ayini gerçekleştirmeniz, tarif edilen şekilde sihirli sözleri söylemeniz gerekmektedir. Gece yarısı geldiğinde aceleyle giderek bahçeden bir limon alırım. Limonun ardından bir portakal ve güzel kokulu bir mandalinayı da özenle toplarım, Toplamamla beraber şu sözleri söylerim: "sen ki güneşin, ayın ve yıldızların kraliçesi! Burada sizi çağırıyorum! Gücünüzü kullanarak bana bir iyilik yapmanızı istiyorum. Bana rıza göstermeniz için yalvarıyorum! Bahçemdem üç şey getirdim: Birer limon portakal ve mandalina; Bana iyi şans getirmeleri için onları topladım İki tanesini işte burada sıkıca tutuyorum ki, Bana kaderim için yardım etsinler, yıldızların kraliçesi! Bu meyveleri elimde sıkarken jöle gibi sağlam kalmalarını sağla. Bunları söylerken, bir tanesini yukarı gökyüzüne doğru bakar, ardından limonu bir elimde bulurum ve bir ses bana şöyle der: Birçok toplu iğne al ve rengarenk bu toplu iğneleri dikkatlice limona sapla; bu sayede iyi şansa sahip olacaksın. Kaynak:Aradia cadıların incili Kötü şans için olanı paylaşmaya gerek duymadım arkadaşlar umarım yararlı olur 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tkw Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 hristiyanlıktan etkilenilerek yazılmış bir kitap olduğunu düşünüyorum. Kitabın adından dolayı değil, içeriğinden dolayı böyle bir fikre sahibim(okumadan önce kitap hakkında yargısızdım fakat okuyanlardan benim gibi düşünenler olacaktır..). Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.