Sepia Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2007 Medreselim (entelektüel) O şimdi yeniçeri (militarist) Hatalıysam: teez kellesi vurula (realist) Tek rakibim hezarfen ahmet çelebi (postmodern) Yezidim ama akçe bende Babadan oğula değil alınteri.. Mekteplim .. Rahmetli de şahlanırdı.. Padişahım çok yaşa (yalaka yeniçeri) Paşa babam sağolsun Akıncısın dediler, kız vermediler O şimdi sadrazam Tek rakibim padişah! Fetihlerin ustasıyım, gözlerinin hastasıyım! Faytonunda yer yoksa bana güzelim, ben at üstünde de giderim!.. Alırım faytonunuuu.. Hakkını ver faytonun hakkını ! Havan kime sultanım Rampaların ustasıyım, sağlığınızın duacısıyım... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 Rahmetli de şahlanırdı.. super ya:D) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 Rahmetli de şahlanırdı.. super ya:D) ay süprsin ya koptum vallla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 Babadan oğula değil alınteri.. güzelmiş saol.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 .. super guldum sabah sabah.. saol.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 Alırım faytonunuuuu Emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 çooooook güzel:Dhavan kime padişahım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 tek rakibim padişah...... ne yürekli bi söz...... eski toprak dedirten.......saol paylaşımın için..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2008 huzur islamda padişahım çok yaşa hataliysam kellemi vurun, kaziga oturtun padişahın faytonunda : veliaht on board miras değil zeamet devşirmesin dediler vermediler 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 tek rakibim hezarfen ahmet çelebi harika dep eline sağlık:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 rampaların ustasiyim, sagliginizin duacisiyim..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Fetihlerin ustasıyım, gözlerinin hastasıyım:D:D Helal:D Güzel paylaşımdı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xkulkedisix Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 rahmetli de şahlanırdı hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahaahaha her zamanki gibisin depresif, süper... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexe Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 faytonunda yer yoksa bana güzelim, ben at üstünde de giderım mınıbus arkalarından calma bunlaar yınede daha komıık:rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 tek rakibim hezarfen ahmet çelebi rahmetli de şahlanırdı :rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 :rofl:çok güzeller:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2008 bende cok sevdim bunları arabama yazdırcam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thevale Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2008 medreselim :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2008 padişahın faytonunda : veliaht on board bu çok hoşuma gitti... hepsi güzel gerçi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
littlewitch666 Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 süperr... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
depresif_melankoli Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2008 alırım faytonunu :rofl: ahaha cidden güseldi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.