nameste Oluşturma zamanı: Kasım 1, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 1, 2015 Evet arkadaşlar, sizin için en iyi dost ne şekilde olmalıdır? Kısa bir tanımın yapar mısınız? Benim için en iyi dost, zihninde bolca düşünülmüş ret yanıtlar bulunan dosttur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 bana karşı çıkmasını bilen,kendine özgü düşünceleri olan,ve buna rağmen zor zamanımda beni koşulsuz destekleyebilecek kişidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Miyavlıyor benimki. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vampire Heart Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Benim için en iyi dost Ilıt Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2015 bana karşı çıkmasını bilen,kendine özgü düşünceleri olan,ve buna rağmen zor zamanımda beni koşulsuz destekleyebilecek kişidir. MrColt'un tam olarak tarif ettiğı kişidir benim için de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2015 Gecenin 2'sinde arayıp yardım istediğimde aceleyle evime gelen kişidir. Bunu yapmıyorsa sadece bir tanıdıktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2015 Öncelikle ben onu kırsam bile uzunca süre küs kalamamalı, çok iyi bir sırdaş olmalı, arkamdan iş çevirmemeli, güvenilir olmalı, bir gün yanında olmasam beni özlemeli, duyguları içten olmalı, kendisi yalancı olsa bile bana karşı hep dürüst olmalı, beni bırakıp başka arkasaşlar edinmemeli, yanımda özgürce çıldırabilecek kadar samimi olmalı, popülerite sevdalısı olmamalı ve tercihen en yakın arkadaşı ben olayım. Daha önce olduğu gibi "En yakın arkadaşımın en yakın arkadaşı olmama" travması yaşamak istemiyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Öncelikle ben onu kırsam bile uzunca süre küs kalamamalı, çok iyi bir sırdaş olmalı, arkamdan iş çevirmemeli, güvenilir olmalı, bir gün yanında olmasam beni özlemeli, duyguları içten olmalı, kendisi yalancı olsa bile bana karşı hep dürüst olmalı, beni bırakıp başka arkasaşlar edinmemeli, yanımda özgürce çıldırabilecek kadar samimi olmalı, popülerite sevdalısı olmamalı ve tercihen en yakın arkadaşı ben olayım. Daha önce olduğu gibi "En yakın arkadaşımın en yakın arkadaşı olmama" travması yaşamak istemiyorum. Böyle bir dost yok cadı'm, üzgünüm. Şimdilik; annem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Benim en iyi dostum içkim, sigaram onlar da terk ederdi olmasa param o zaman para en iyi dost mudur sorusu gelir ki soğuk günlerde parana sarılıp yatamazsın dostuna sarılıpta yatamazsın, ama bazen yatarsın ama yatmasan daha iyi neyse ne diyorduk? ha dostum dostum dostum gelsene canım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2019 Miyavlıyor benimki. 14 Şubat'ta kucağıma düşen minik yavru kedim sonrası bu zamana kadar insanlarla iletişim kurmak konusunda bu kadar ısrarcı olduğum için pişman oldum. Ne diye insanlarla iletişim kurmak ve çiğ süt emmediklerine inanmak adına yıllarımı harcadım ki. Aptalın önde gideni, bayrak tutanıymışım ben. Insandan dost olmazmış "bu devirde", nankör diye nam salmış bir kedi bana sarılıp uyuyor, ağladığımda yada üzgün olduğumda şefkat gösteriyor, neredeyse benle konuşacak kadar çok miyavlayarak iletişim kuruyor, bir yerim ağrıdığında gelip üstüne yatıyor ve mucizevi bir şekilde purrlaması ağrıyı yatıştırıyor, hatta kimse inanmıyor ama geçen gün dağıttığı oyuncaklarını kutusuna topladığına dahi şahit oldum, canımı istese vericem. 5 yıl boyunca yemeyip yedirdiğim en yakın arkadaşım bana hayatımın kazığını atmıştı halbuki. Hayvanları sevin arkadaşlar, mümkünse sahiplenin. Ben bu kadar geç kaldığım için pişmanım. Siz olmayın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2019 Benim için alternatiflere açık, sosyal olabilen ama başta utangaç, gittikçe açılan, naif, hadi kalk gidelim dediğimde hadi diyebilecek, altını çizerek tekrar ediyorum alternatiflere açık, bir gün halay çekip ertesi gün terasta şarap icebilecegim, sabah birkac kilometre yürüyüp akşam seyahate cikabilecegim, sevimli ve esprili, ciddi ve kendine has. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2019 İnsanın en iyi dostu insan değildir desem. İnsan, tekilliği üzerinde kafa yormalı. Böylece daha az zarar verilir ve daha az zarar görülür. Bir kayanın üzerinde yapayalnız kaldığında kendinden kaçmak için çırpınmıyorsan ne mutlu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 En önemlisi dürüst ve kendi rengi olan. Mükemmelliyetçi olmayan, hem oturup beraber akıl yürütebileceğim hem her şeyi espriye vurabileceğim, yeri geldiğinde benimle çelişebilecek, saygı duyduğunu hissettirebilecek insan. Beraberken susabileceğim insan. Haydi gidiyoruz dediğimde hızlı olan insan. Her şeyde kendine karşı bir tavır aramayan insan. Benim de insan olduğumu unutmayan insan. Budur benim için. İnsansa tabi. : )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 Kesinlikle insan değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 Ben, kendimle öyle iyi dost sayılmam ama aynadaki ben ile aramız fena değil. Az görüştüğümüzden olduğunu düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fundac Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2019 cevap beklentiyle alakalı. her ruh yalnızdır, insanlardan, canlılardan ve olaylardan beklentilerimiz yorumları şekillendirir. dost dediğimiz diğerlerinden daha yakın olandır, yanında biraz daha rahat olunandır o kadar, biraz daha eşleniktir bize. bu arada bir hayvan sahiplenin, hepsi çok kıymetli ama kedi başka. kesinlikle hayatınız farklı bir boyuta taşınacak.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2022 Kediler ve yine sadece kediler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
The Giz Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2022 Köpeğim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
leya Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2022 agaclar hayvanlar kitaplar ve muzikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2022 Harley ve Davidson Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.