nameste Oluşturma zamanı: Kasım 1, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 1, 2015 Hayatını renklendirmek için siyahı tercih edenler, yalnızca renkleri görmekte zorlanacak kadar vasat kimselerdir. Siyaha karışanı görmek kolaya kaçmaktır. En acınası insan tipi, savaşçı-vasat siyah dünyalı, duygusal ve muhteşem renkli hatalarını karartıp, karartı içinde hatasını siyahtan farklı olduğu için çözümlemek yerine özümseyen, görmek için renkleri siyaha taşıyan kimselerdir. Siyah dünyalı insanlardan tiksinin! Zira tiksinmek, kusurlu ve zararlı maddelerin hasarından korunmak için sahip olduğunuz bir donanımdır! - nameste Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ruthless Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Kesinlikle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hsynson1 Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Bu yaptığınız şey tam bir saçmalık . Bana göre tabii. Ben simsiyah giyinirim diğer gün sarı mavi fakat ki en sevdiğim renklerden biridir beyaz ve siyah. Ve bazı insanlar karanlıkta huzuru buluyor ki ben çok severim karanlığı fakat bu demek değildir ki bana acıyacaksınız o nasıl bir söz. Bırakında insanlar sevdiği renklerle olsun huzuru bulduğu renklerle . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Come to the dark side we have too much alcohol to get drunk (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Siyah'a hakaret olmuş resmen birileriyke sorununuz olmuşsa çözmekten bundan kurtulmaktan kaçmanın sonucu bu yazdığın yazı . Sonuç olarak siyah güzel bir renktir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 en sevdiğim renklerden biridir beyaz ve siyah Sonuç olarak siyah güzel bir renktir siyah, renk değildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 siyah, renk değildir. Peki nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 siyah, renk değildir. Işığın yansımamasından kaynaklanır tamam ama elde edilişinin farklı olması onun renk olmadığını söylemek için yeterli mi? Sonuçta ortaya diğerlerindan farkli bir görüntü ortaya çıkıyor bu anlamda bir renktir birinin çıkıp siyah renk değildir klişesini ortaya atacağını bekliyordum zaten 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Siyah ten de ise iğrençlik, ortam da ise hata ve günah ifade eder bana. Dolabımda da az zaten, renkli insanım ben }~{ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Siyah en sevdiğim renk. Elimden geldiğincede siyah giyer ve dolabımda da siyah ağırlıklıdır. Siyah gücün ve asilliğin temsilidir. (Benim fikrim) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.