Firdevs Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2006 Ahtapot 14-15 yaşlarındaki bir kızda durup dururken hamilelik belirtileri başlamış: Karnı hafiften şişkinleşmiş, kusma nöbetleri geliyormuş, sabahları yataktan hasta gibi kalkıyormuş... Fakat kız annesine ısrarla böyle bi şeyin mümkün olamayacağını, çünkü hiç bir erkekle bu sonucu doğuracak kadar yakın temasta bulunmadığını iddia ediyormuş. Fakat zaman geçtikçe hem karnı büyümeye devam etmiş, hem de diğer belirtilerde değişiklik olmamış. Annesi, “Bu yaşta... Allahım Allahım, kepazelik bu” dese de kız hala hamile olmadığını söylüyormuş. Sonunda anne küçük bi kasabada yaşıyor olmalarına rağmen çıkacak söylentileri göze alarak kızını hastaneye götürmüş. Ancak çekilen ultrasondan sonra kızın inkarlarında samimi olduğu anlaşılmış. Çünkü karnında son derece büyük boyutlara ulaşmış bir tümör tesbit edilince şişkinliğin ve diğer belirtilerin asıl sebebi ortaya çıkmış. Vakit kaybetmeden, apar topar ameliyata alınmış tabii. Doktorlar rutin kabul edilen bu operasyon sırasında karnı açmışlar ve işte o an gördükleri manzara karşısında şok olmuşlar. Meğerse tümör sandıkları şey kocaman bir ahtapotmuş. Üstelik kıpır kıpırmış da hayvan, yani canlıymış. Olayın aslı sonradan anlaşılmış. Kız üç-dört ay önce ailesiyle birlikte okyanus kenarındaki bir kasabada tatil yapmış. Ahtapot yumurtaları da mikroskobik boyutlarda olurmuş ve bunlardan doğal olarak okyanus sularında milyarlarca varmış. Kız muhtemelen yüzerken yuttuğu sularla beraber bu yumurtalardan da indirmiş mideye. İşte bunlardan biri de, milyonda bir görülecek biçimde de olsa, kızın vücudunun içinde yaşamayı, hatta büyüyüp gelişmeyi başarmış. __________________ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2006 çok ilginç ya gerçekten mümkün mü böle bişey acayip ya doktorların o andaki yüz ifadelerini çok merak ediyorum nasıldı acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2006 tam tamam artık bundan ilginç bişe çıkmaz diyorum böyle bişe çıkyıo kız şimdi ahtapot annesimi oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2006 Bende bi yerde okudummu duydum mu tam hatırlamıyorum ama gene kız çocuğu yanılmıyosam ciğerinemi ne saç kılı kaçmış taze dökülmüş kök şeklinde aradan yıllar sonra büyümüş gene aynı belirti be 2 kg yaqın ameliyatla almışlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2006 Mide de mi büyümüş? O kadar asitli mekanda yaşayabilmesi ilginç açıkçası... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2006 bolsoru evet bende duymuştum o haberi hatta tvlere dahi çıkmıştı ama sanırım midesi değildi ya tam olarak hatırlamıyorum ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2006 siz ciddimisiniz ya öyle bişey gerçekten olmuşmu_? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2006 FİRDEVS öle bi haberi hatırlıyorum tvlere bile çıkmıştı ama tam olarak neresinde olduğunu hatırlamıyorum bi tanede sinir bi hastası bi kızın yuttuğu saçları göstermişlerdi kız sinir hastası olduğu için ellerini bağlamadıkları zaman direk elini saçına götürüyomuş ve kopardığı saçları yutuyomuş tabi bundan ailesinin haberi yokmuş sonra bigün rahatsızlanınca hastanede öğreniyolardı durumun böle olduğunu ve ameliyatla midesinden almışlardı sanırım 1.5 kilo falandı bu haberde tvlere geçen sene çıkmıştı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2006 bu konuyu araştırıp paylaşım yapsana dolares... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2006 Bende geçenlerde buna benzer bi şey seyretmiştim. Çocuğun karın bölgesinden kardeşini ameliyatla alıp çıkardılar... Cenin diğer kardeşinin içinde gelişmiş. hücreleri canlı ve git gide büyyen bişey ama gelişmemiş. belli belirsiz bi insan olduğu anlaşılıyor. saçları çok uzundu... Zor çıkarmışlardı kardeşinin karnından. Ondan aldığı kanla beslenmiş ve yaşamış demişti belgeseldeki doktor. Baya ilginçti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2006 ya geçen gün nette okumustum 30-35 yaslarında bi adamın karnı büyümeye baslamıs tıpkı hamile bir kadının özelliklerini gösteriyomus doktorlar adamın içinden kardesini çıkarmıslar okadar yıl adamın karnında yasamıs ve birden bire büyümesinin nedenini yazmıslardı ama hatırlayamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CihanBora Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 14-15 yaşlarındaki bir kızda durup dururken hamilelik belirtileri başlamış: Karnı hafiften şişkinleşmiş, kusma nöbetleri geliyormuş, sabahları yataktan hasta gibi kalkıyormuş... Fakat kız annesine ısrarla böyle bi şeyin mümkün olamayacağını, çünkü hiç bir erkekle bu sonucu doğuracak kadar yakın temasta bulunmadığını iddia ediyormuş. Fakat zaman geçtikçe hem karnı büyümeye devam etmiş, hem de diğer belirtilerde değişiklik olmamış. Annesi, "Bu yaşta... Allahım Allahım, kepazelik bu" dese de kız hala hamile olmadığını söylüyormuş. Sonunda anne küçük bi kasabada yaşıyor olmalarına rağmen çıkacak söylentileri göze alarak kızını hastaneye götürmüş. Ancak çekilen ultrasondan sonra kızın inkarlarında samimi olduğu anlaşılmış. Çünkü karnında son derece büyük boyutlara ulaşmış bir tümör tesbit edilince şişkinliğin ve diğer belirtilerin asıl sebebi ortaya çıkmış. Vakit kaybetmeden, apar topar ameliyata alınmış tabii. Doktorlar rutin kabul edilen bu operasyon sırasında karnı açmışlar ve işte o an gördükleri manzara karşısında şok olmuşlar. Meğerse tümör sandıkları şey kocaman bir ahtapotmuş. Üstelik kıpır kıpırmış da hayvan, yani canlıymış. Olayın aslı sonradan anlaşılmış. Kız üç-dört ay önce ailesiyle birlikte okyanus kenarındaki bir kasabada tatil yapmış. Ahtapot yumurtaları da mikroskobik boyutlarda olurmuş ve bunlardan doğal olarak okyanus sularında milyarlarca varmış. Kız muhtemelen yüzerken yuttuğu sularla beraber bu yumurtalardan da indirmiş mideye. İşte bunlardan biri de, milyonda bir görülecek biçimde de olsa, kızın vücudunun içinde yaşamayı, hatta büyüyüp gelişmeyi başarmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 hadi cnm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Libitina Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 yok artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Suyadamı girmeyelim içimizde bişey cıkacak diye yosun baglar içimiz dışımız... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CihanBora Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 çözemedim valla ama garip cidden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Asit deposundan farksız olan midede parçalanmayıp hayatta kalması imkansız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 midede büyüdüğü halde hamilelik belirtileri göstermesi de imkansız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Geçen seneydi yanılmıyorsam. Muhafazakar bir ailenin kızı hamile kalıyordu. Kadın otelin yöneticilerini suçluyordu havuzda sperm var diye. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Mantıksız geliyor ama eğer gerçekse Ohaaaa diyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 o otel mevzusu bildiğin gizleme amaçlı afedersin b*k atılmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Çok eski bir "hikaye"dir. Forumda da vardır büyük ihtimalle ama gündemde ya da gnoxis kafededir. Yeri burası değil. Ayrıca yukarıda dendiği gibi karında ahtapot büyüdüğünde kişi hamilelik belirtisi felan göstermez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 bilimsel olarak zaten mümkün değil. midemiz deki özsuda bulunan mide asidinin phı oldukça yüksektir zira hidroklorik asit bulunmaktadır. Bu ahtapot yumurtaları daha mideye girdiği anda sindirilecektir. Haliyle bazı özel mikroorganizmalar ve canlılar dışında (mide kurtları gibi) başka bir yaşam formunun midede bulunması pek mümkün değil. Ayrıca lütfen konu açmadan önce forumda ön araştırma yapalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Suya girmeye de korkar hale geldik Ashtar ın söylediği haberi ben de duymuştum nasıl olur anlamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 yalan haber. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.