sidar Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2015 Düğünden Topuk Topuk Kaçırtacak Beş Kadın Tipi Siz siz olun, gözünüzü aşk bürüse, yüreğinizi ateşler sarsa, sayacağımız kadınlarla nikah masasına oturmayın. ım Kurtarılmayı bekleyen prenses: http://s.imajino.com/i/KPZ7evd.gif Onun yardımına koşan kahraman olmaya bayıldığınızı, kendinizi He-Man gibi hissettiğinizi biliyoruz. Ama kendinize bir sorun, neden hep eski sevgilisi taciz ediyor, neden hep arabası bozuluyor, neden hep birileri ona ihanet ediyor, neden hep patronu ile kavga ediyor, neden hep başı derde giriyor? Şu an onu her kurtardığınızda size prensesler gibi davranıyor ama ömür boyu öyle davranacak mı? İşin diğer yönü, ya sizin başınız derde girince ona güvenebilecek misiniz? Deli manyak: http://s.imajino.com/i/0IIW1vZ.gif Özellikle güzel olan deli manyaklar. Aşırı güzel kadınlar aşırı kendilerine güvenir ve diğer insanları aşırı küçük görebilir. Bu da nefret nöbetlerine, öfke krizlerine, bir dakikası bir dakikasını tutmayan ruh hallerine sebep olabilir. Aşırı güzel ve birkaç kere sebepsiz yere aşırı sinirlenen bir sevgiliniz varsa önce ayrılın, sonra telefon numaranızı değiştirin. Kontrol delileri: http://s.imajino.com/i/BuztoIm.gif Kararları o alıyor. Yemeğe nereye gideceğinize o karar veriyor. Yavaş yavaş sevmediği arkadaşları ile görüşmenize ses ediyor. Sizce bu kadınla hayat geçer mi? Çünkü işinizden arabanıza, saatinizden gömleğinize kadar her şeyinize bir süre sonra o karar vermeye başlayacak. Gideceğiniz maça, oynayacağınız oyuna da o karar verecek demek isterdik ama bu küçük zevklerinizin hayatınızdan çıkacağına da o kadar eminiz ki... İhtiyaç delileri: http://s.imajino.com/i/9Y6Fn7Z.gif Yapıştı mı bırakmaz! İstekleri sonsuz bir kuyu gibidir. Sürekli ilişkinizin iyi olduğunu duymak ister. Tanıdık geldi mi? O zaman ayrılık çanlarını parlatmaya başlayın. Gerçi üçüncü buluşmanızdan sonra sizinle evlenmeye karar verdiğini söylediğinde yol vereceğinizden de adımız gibi eminiz. Bu kadının kendine güvenmesini sağlamanız çok zor olacak, bu yüzden hiç uğraşmayın, deriz. Çünkü bu tip, kendi mutsuzluk ve güvensizlik çukuruna sizi de batırmak için fırsat kolluyor! Alıntıdır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Manik depresif olduğuma göre ben 'deli manyak' kategorisine giriyorum sanırım beyler, hızlı koşun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Kinikyalı Korsanlar . Lanet olası . Her cinsi ile başa çıkabilecek yeteneğim var .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Sidar bugüne dek foruma açtığın konular arasında sanırım en/tek anlamsız bulduğum bu oldu. Bence evlilikten kaçınılması gereken tek kadın/erkek tipi: Sizi gerçekten sevdigine inanmadiginiz tiptir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Sidar bugüne dek foruma açtığın konular arasında sanırım en/tek anlamsız bulduğum bu oldu. Bence evlilikten kaçınılması gereken tek kadın/erkek tipi: Sizi gerçekten sevdigine inanmadiginiz tiptir. Kaliteli konuların çoğunda telif hakkı ve kopyalama yasağı var kanka . . Ama birinci görsel tam kılıfına uymuş . Burada bir samuray özdeyişi vardır ; Hayat düsturlarımdan biridir , Yada ben öyle yaşamayı seçtim ..Bilgi ve tecrübesiyle değil de sadece hisleriyle yargılayanlar, doğru neticeye varamazlar.” . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 5-Kitap-Kahve-Gözlük manyakları Kafa ütülerler.Her bir organizasyonu takip etmek isterler.Neden orda olduğunuzu bilmediğiniz bir sürü kültürel etkinliğe katılırsınız.Eğlenmek zorundaymışsınız gibi davranırlar.Kaçtığınızda bir süre umurlarında değilmiş gibi yaparlar.Sonra aramalar,karşılamalar falan.Çok tepki göstermeyin, onlar başka birini bulur zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 insanları genelleyip belli bir kategoriye koyarak değerlendirmek çok hoş değil mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 insanları genelleyip belli bir kategoriye koyarak değerlendirmek çok hoş değil mi ? eğlence amacıyla alınmış hafif dokundurmaların olduğu bir konu,kimsenin alınacağını düşünmüyorum açıkçası. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 mesele alınıp alînmamak degil sorunun ve cevabın kalitesi onu geçtim bu soruyu soracak düşünce yapısının olması bûyûk sorun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Konuyla alakasız tartışmalarınızı özelden veyahut başak bir platformdan yapsanız . Kavgacı ruhunuzu başka yerde tatmin edin arkadaşım . Herkesin hayata karşı sahip olduğu değer yargıları , davranış ve düşünce kalıpları bir olmak zorunda değil . Eğer bir düşünce ve eğilim hakkında probleminiz varsa , Bunu öncelikle kendi içinizde halledersiniz . Sağlıklı olan yol budur ... Felsefe bölümüne açmadım bu konuyu . Mrcoltun da dediği gibi ; Eğlence amaçlı küçük dokundurmalardan ibaret .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Bknz ; Deli - Manyak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Bknz ; Deli - Manyak. Kesinlikle . , Ama sana karşı hala yapıcıyım . .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 kavgaci tavirli olmak olarak algiliyorsan bu senin alginla ilgili ben konu hakkindaki fikrimi söyledim olayî farklî yere çekmeye çalısıyorsun kimsenin tartisip kavga ettigi yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Kendimi burda gördüm resmen ; " aşırı kendilerine güvenir ve diğer insanları aşırı küçük görebilir. Bu da nefret nöbetlerine, öfke krizlerine, bir dakikası bir dakikasını tutmayan ruh hallerine sebep olabilir. " Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Kendimi burda gördüm resmen ; " aşırı kendilerine güvenir ve diğer insanları aşırı küçük görebilir. Bu da nefret nöbetlerine, öfke krizlerine, bir dakikası bir dakikasını tutmayan ruh hallerine sebep olabilir. " Bu bölümü okuyunca , Forumda direk sen aklıma geldin . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Bu bölümü okuyunca , Forumda direk sen aklıma geldin . Erkekler benden topuklarını bir yerlerine vura vura kaçmalı o zaman? Ne yazık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.