Jump to content

Ruhların yardımıyla aşk büyüsü

Gliesea

Önerilen Mesajlar

Evet arkadaşlar bugün denediğim ve çoğunlukla olumlu sonuçlar aldığım bir aşk büyüsünü paylaşacağım.

Malzemeler

Sevdiğiniz kişinin fotoğrafı yoksa onu imaje edecek bir resim çizin ancak resmin altına kim olduğunu yazın

1 adet kırmızı mum (Kırmızının bütün tonları olur)

Gül ve veya çiçek tütsüsü

Beyaz kağıt (A4 kağıdı değil el işi kağıdı gibi)

Bir kutu (Fotoğrafı içine alacak büyüklükte)

5 tane beyaz mum

Yapılışı

Dolunay zamanı (Ay takvimine bakarak öğrenebilirsiniz.) çemberinizi açın tütsünü yakın a4 kağıda kanınızla (bir damla kırmızı mükrebe damlatarak yapabilirsiniz) sevdiğinizin ismini kendi adınızı yazın altına fazla olmuyacak şekilde (1 kıta bile olur ) ruhlara o kişiyi nasıl sevdiğinizi ve sizi sevmesi için yardım istediğinizi anlatan bir şiir ekleyin mumu yakın mektubunuzu katlayıp mum ateşinde yakın külleri kutunun içindeki fotoğrafın üstüne koyun kutuyu kapatıp üstünde mumun bitmesini bekleyin

Şimdi yeni ay olduğu gün kutudan küllerin bir kısmını alın kutuda mutlaka bir miktar kül kalmalı elinizde bulunan külü sevdiğiniz kişinin içeceğine katın yada tenine sürün

Uygun bir yere çukur açın çukur etrafına 5 tane beyaz mum yakın mumlar sönünce ruhlara teşekkür edip kutuyu gömün

Arkadaşlar eğer içinizde eski sevgilinizden intikam gibi bir duygunuz varsa yapmayın.Amaca göre akbüyüler bile kara büyü olabilir. Unutmayın kara büyü elbet sahibine geri döner....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İnsan iradesine etki eden büyüler bence ak büyü sayılmamalı, sonuçta o kişi seni sevmek zorunda değil. Yapacağın büyü(etki) sonucu seni sevmesini sağlamak çokta ak büyü gibi durmuyor.

Haklısın ama bizede bunu empoze etmişler artık o kadar çok aşk büyüleri görüyoruz ki insanı etki altına alacağını ve iradeyi yönlendirdiğimizi unutuyoruz . Bir çok yerde ak büyü çalışması yazıyor bu yönünü dahil etmemişim ama bundan daha kötüsü bence intikam için yapılan büyülerdir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Konuda geçen ruhlar hangi ruhlar? Ayrıca bu bir "ak büyü" mü?

Bu dünya ile ölüm ötesi yaşamda iki boyut arasında kalan yardımcı ruhlar ak büyü bence büyü kişisel çıkar içinse kesinlikle kulanılmamalı ama kimseye yapın bu ak büyü birşey olmazda demiyorum amaç kişinin yaptığı şeyi belirler isteyen kullanır isteyen kullanmaz herhangi birine yapın da demiyorum yapmayında demiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yanlış anlama söyleyeceklerimi. Zıtlık olsun diye yazmıyorum. Bazı şeyleri sanırım yanlış anlamışsın ve kafan karışmış. Şayet öyle olmasa arada kalmış ruhlara "yardımcı" ruh demez ve onların enerjilerinin nasıl olduğunu bilirdin.

İkinci olarak ben büyüleri ak - kara diye zaten nitelendirmiyorum. Fakat "ak büyü yapın, kara büyü yapmayın" diyen birisinin, irade etkilemeye yönelik bir paylaşımda bulunması, "ben denedim çok işe yarıyor" diye reklam yapması ve en korkuncu da bunu arada kalmış ruhlardan yardım isteyerek yapması tutarsız bir bakış açısı. Yani sizin tanımınızla kara büyü oluyor.

Bence herkes bildiği konuda yazarsa daha güzel ilerleriz. Siz de yeterli araştırmanın ardından vikan büyülerine veya 3. sınıf aşk büyülerine ruhları karıştırmanın ne kadar gereksiz olduğunu zaten anlarsınız.

Ek olarak, eleştirim irade etkilemene yönelik değil.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İnsan iradesine etki eden büyüler bence ak büyü sayılmamalı, sonuçta o kişi seni sevmek zorunda değil. Yapacağın büyü(etki) sonucu seni sevmesini sağlamak çokta ak büyü gibi durmuyor.

katılıyorum,özgür iradesine görünmeyen bir şekilde zorlama yönlendirme var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ruh terminolojik açıdan kendi içinde süptil ve tümel bir anlam taşır. Tanrı , Tanrıçalar , Daemonlar hepsi için geçerlidir bu olgu kanaatimce . Bu foruma ne zamandır üyeyim , ruhlar diye genel bir ifade ve sembolizma kullanıldığını görmedim . forum ahalisi olarak onaylanmış çoğu ritüelde :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...