Gold16 Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2015 Merhaba yaklaşık 2-3 aksam önce akşam 11 civari gibi yatağa geçtim acayip uykusuzdum neyse uyudum gece 3 gibi uyandım sanki bütün gün uyumuş gibi his ama uyumam gerektiğini biliyordum 1 saat filan zorladım kendimi neyse en sonunda dalmışım sabah 5 30 gibi tekrar uyandım yani uyanmaya çalıştım. Annemi gördüm sol eliyle göğüsümden bastırıyor diğer eliyle anlımdan dua okuyordu hiç ağzı durmadan sürekli bir şeyler diyordu dediklerinden ahvas havlas gibi bir şey mırıldanıyordu neyse sonra gözümü açmaya çalıştım açamadım başka bir şey gördüm sakallı gözlüklü biri annemin yerine geçmiş bana dua ediyordu bir şey yapmaya zorluyordu boynumu bile kıpırdatamıyordum daha sonra içimden sen bundan daha güçlüsün diye diye boynumu oynattım gözlerimi açtım boynum acayip ağrıyor çok zorlamışım sanırım ve o gece daha da uyumadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
skbmoony Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Karabasan anı biraz daha farklı oluyo benim deneyimlediğim kadarıyla, bence çok şiddetli bi rüya görmüşsün. Ama daha bilgili arkadaşlar yardımı olacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lalala Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Bilinçaltı ile karışık damar tıkanıklığı olsa gerek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Halüsinasyon* Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SilverCavalry Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Uyku felci deniyor ona.Vikipedide bile var yapmayın etmeyin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.