DenizFeneri Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2015 Öncelikle ingilizce geliştirme amacıyla çizgi roman okumak istiyorum.Ancak fiyat konusu beni sıkıştırıyor.Dc ve marvel okuyacağım ve sorularım şunlar: 1. The new 52 öncesi evreni hikayeleri artık yayınlanmıyor mu? 2.Bir çizgi roman yaklaşık ne kadar? 3.Çizgi roman okumak zevkli mi?Kitap kurduyum bu beni endişelendiriyor...Bekleneni veremez belki diyorum bazen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 1- Maalesef. DC'nin huyudur bu. Evreni sık sık sıfırlar ve yerine koyduğu evrene odaklanır, eski evrende öyle havaya uçar gider. 2- Bulmak kolay değil. İnternet üzerinde satıldığını görmedim. D&R gibi mağazalardan 30-40 liraya alınabileceğini (Belki daha fazla) biliyorum. Ama genelde bir yerlerden korsan indiriyorum ben. 3- Ne aradığına göre değişir. Bu çizgi romanlar Amerikan gençliğinin öylesine okuduğu ve sırf eğlence amaçlı hazırlanan çizgi romanlar. Herhangi bir derinliği yok ve eski çizgi romanlarda baş karakterin kişiliği hakkında bile hiçbir bilgi verilmezdi. Karakterler oldukça amatörce hazırlanır daha çok çizimler ve olaylar üzerine yoğunlaşılır. Her şekilde kitaplar çizgi romanlardan daha profesyonelce ve kalitelidir ancak çerezlik bir şeyler okumak istersen çizgi romanlar çok hoştur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rage94 Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Ben en son geçen sene almıştım.. Deadpool : 22.50 tl House of M : 32 tl almıştım. Arkabahçe den orası güzeldir.. Genelde 30 tl oluyor. Ama en son batman anahtarlığa 10 tl bayılmıştım o koydu sadece Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rage94 Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Jbc yayıncılığa da bakabilirsin.. Ama nerden alırsan al d&r dan alma orası çok pahalı.. Marvel İç Savaş alayım dedim ağzım açık çıktım öyle yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
magy Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Gittigidiyor da ucuz fiyata ingilizce olarak mevcut. Çizgi Roman İngilizce - GittiGidiyor Veya şunun gibi çizgi roman sitelerinden pdf halinde indirebilirsin. Yabancı Dilde Çizgiromanlar - Çizgi Roman Diyarı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2016 Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.Korsan olarak the killing joke hikayesini okudum ve açıkçası kısa geldi.İnternet üzerinden satan sitelere baktım.Bazı çizgi romanları makul fiyata bulabiliyorsunuz.Ama green arrow ilk sayıya bakınca dudağım uçukladı.40 lira!Kısacık şeyler için bu kadar para sayamam.Korsana devam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2016 Jbc yayıncılığa da bakabilirsin.. Ama nerden alırsan al d&r dan alma orası çok pahalı.. Marvel İç Savaş alayım dedim ağzım açık çıktım öyle yani Kesinlikle doğru söylüyorsunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2019 "dev çizgi roman serisi" diye aratınca indirilebilir birşeyler çıkıyor. bizim burda sahafta bir kaç birşey görmüştüm ilgi alanım olmadığı için dikkat etmedim ne olduğuna. sahaflarda bulunabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.