Jump to content

Küçük Dünyam'a Hoşgeldiniz!

darkjeanne

Önerilen Mesajlar

Bir dünya düşünün. Kimsenin dokunmadığı ve dokunamayacağı. Çünkü kendinize ait olduğu halde sil bile daha keşfetmediniz. Balta girmemiş ormanlar gibi. İçinizde bir yerde. Bozulmamış bir yer. Hiç dokunulmamış hiç keşfedilmemiş insanların gazabına uğramamış bir yer orası. Yalnız kaldığınızda dolaşabileceğiniz tek yer. Kendinizle konuşup kendinizi tedavi edebileceğiniz ve herşeyi yapabileceğiniz tek yer. Ben buraya Küçük Dünyam ismini veriyorum. Ama adı ne olursa olsun herkeste vardır bir tane. Orada siz aslında siz gibi değilsiniz. Dışa yansıttığınız gibi değil. Siz gerçekten sizsiniz. Yalan söyleyemezsiniz. Söylerseniz bir daha asla o kapıdan dünyanıza giremezsiniz. Düşünün yalnızlık rahatlatıcı olduğu kadar zarar verir bize. Küçük Dünyalarımız da öyle. İkinci bize zarar veremez belki ama herkesin gördüğü bize zarar verir. Eğer yalnız kaldığınızda düşünürseniz ve tam kalbiniz acırsa girebilirsiniz. Galiba anahtarı bu. Acı çekince farkına varıyorsunuz. Çok geç olmadan... Ve orda yalnızlığınızla oturup kendinizde sohbet edersiniz. Belki de orada sadece siz yoksunuz. Belki sizin gibi olanlar konuşuyor sizin yerinize. Ama orada yalnızsınızdır. Aynaya bakar gibi olur. Aynayla konuşur gibi. Yapayalnız hissedersiniz. Oraya sizden farklı kimse giremez. Evet belki girebilir. Sonuçlarına katlanırsanız. Bir daha asla oraya giremeyeceğinizi yalnızlığınızla konuşmayacağınızı ve en önemlisi sizi deli zannedeceklerini bilin.... Çünkü onlara gerçek sizi gösterirseniz korkarlar. Çünkü onlar gerçek benlikleriyle algılayamazlar. Eğer algılarlarsa aynaya dönüşürler... Eğer oraya girerseniz dönüşü vardır ama bir uyuşturucu sigara gibidir. Hep istersiniz yalnızlığı. Etrafınızı kovarsınız önce. Çünkü onlar siz değil.. Aramaya devam edersiniz hayallerinizi. Hayallerinizi orada saklarsınız. O adada korsanlar olamaz. Eğer gerçek sen korsan değilse. Oraya mutlu girerseniz düşünceli dönersiniz. Her zaman mutsuzsunuzdur aslında. Özlersiniz. İkisi arasında sıkışıp kalırsınız. Arkadaşlarınızla da olsa aslında yalnızsınızdır. Ama bu kendi dünyamızın suçu değildir. İçinde bulunduğumuz dünyanın ve üstünde yaşayan insanların suçudur. Aslında kendinizi kurtarırsınız. İnsanlar ise deli olduğunuzu düşünür. Düşünürsünüz ve bunu farkedince mutlu olursunuz içinizde bir yer mutsuz olsa da. Tam bir bütün olursunuz oraya girdiğinizde... Orada hem iyisinizdir hem kötü. Oraya gitmek için yalnız kalın. Mümkünse sessiz. Düşünün sadece. Keşfedin. Dönüşü ise bazen hiç olmaz. Bazen sıkışırsınız bazen de tamamen ya da ufak bir düşünce çıkarabilirsiniz. Eğer siz de dünyanızı keşfetmek isterseniz yapın. %25 şansınızın olduğunu bilin. Çok fazla değil. Sişzin seçiminizdir. Oradan çıkmak şansdır güçsüzlükle ilgili değildir. Orada kalırsanız eğer gerçek siz gibi davranırsınız. Kurtulursanız şanslısınızdır. Birazınız çıkabilirse tekrar deneme şansınız vardır. Yarınız çıkarsa ÇİFT KİŞİLİKLİ olursunuz. Hem ağlayıp hem güler hem sevip hem sevmezsiniz. Bunu anlayamadan belki de beyninizde bir boşluk oluşur. Dolduramazsınız. Hesabını ise asla küçük dünyanızdan soramazsınız. Bu siz ve çevrenizdekilerin hatasıdır BİLİN! Eğer gelmek isterseniz Küçük Dünya'mıza ben yarısı orda bir şekilde bekliyor olacağım...

(ALINTI VEYA ÇALINTI DEĞİLDİR KENDİM YAZDIM BİRAZ ACEMİCE AMA)

Yazar: **DarkJeanne**

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...