masal perisi Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2015 herkese mutlu seneler:clapping::clapping:güzel bir yıl olur umarım . . http://www.falanca.com/wp-content/uploads/yilbasi-agaci-susleme.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 B . O. K gibi geçen o kadar yıldan sonra, güzel bir yıl olacağını sanmıyorum. Yeni yıl şansı diye bir şey de yok, her yıl ojeme kadar kırmızıya bürünen ben ; Şanssızlık abidesiyim. Her zaman ki rutin sene, tutku ve acı olacak. Herkese Karanlık Yıllar .. ;3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 http://i.milliyet.com.tr/LocalArticle606x304/2015/12/28/fft261_mf12649353.Jpeg Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla. Nice Yıllara! Fotoğraf-Adana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 http://i.milliyet.com.tr/LocalArticle606x304/2015/12/28/fft261_mf12649353.JpegYeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla. Nice Yıllara!2017 Ye girmiyoruz tatlım, 6 olacak o )~( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Mutlu Yıllar Gnoxis ailesi :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rage94 Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Valla ben ailemle geçircem yani baya sıkıcı geçicek.. Tek umudum kıç ta kırmızı boxerla gelecek yılın şans getirmesi olacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Yeni yıl hepimize saygı, sevgi, huzur, barış ve adalet getirsin... Yeni yılınız kutlu olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SilverCavalry Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Yeni yılda da,bu yılda yaşadığınız kötü süprizlerin iyisini,başınıza gelen saçma sapan şeylerin bitmesini,istediğiniz her neyse buna kolayca ulaşmanızı ve yepyeni insanlarla daha iyi bir hayat yaşamanız dileğiyle,mutlu yıllar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
skbmoony Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Gerçekten mutluluğu hissedebileceğim hayırlı bir yıl olur umarım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Mutlu seneler... İlk defa bu kadar gönülden isteyerek kuruyorum bu cümleyi... :D [video=youtube;4T-aHSOukRw] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Mutlu seneler gnoxis, saf sevgi dolu bir yıl dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Bu seneki seneye görüşürüz esprisini amcamdan duymak da varmış yeni yılda umarım hepimiz sınavlardan yüksek alırız bütlere kalmayız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ninque Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Hiç bir özelliği yok bu günün benim için, hiç bir farkı yok diğer günlerden. Her zamanki gibi bir günden öbürüne geçiyoruz işte, sadece takvimdeki yıl değişiyor. Özel olarak kutlama yapmıyorum, ama içki için bahane oluyor tabi Kutlayana, yeni yıla dair umudu ve inancı olanlara mutlu yıllar dilerim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Geleneksel bu karikatürü paylaşma merasimi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ryderunex Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 2016 buram buram nefret kokuyor Tam karşımda umutsuzluk el sallıyor 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
leterefuru Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 2016 yılında hayatımın aşkı olacak işlh.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hsynson1 Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Cin-Rakı-Bira- Birazdan da şarap , kusarak gireceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.