Ryderunex Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2016 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ryderunex Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Bu resimler neden bu kadar çok büyük oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Eklenti olarak yüklemediğin için, link olarak koysan daha rahat bakardık baktım şimdi, güzel olmuşlar biri anime karakterlerine benziyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 yeni sekmede açınca tam ekran gözüküyor kurukafa güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ryderunex Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Link olarak nasıl koycam bilmiyorum ki dosya sec dio orda yukluyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 siteden dolayı attığın resimleri istersen küçültebilirsin ama ben rahatlıkla inceledim gayet başarılı ve hoşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Şahsen beğenmedim, Çocuksu .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ryderunex Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Tesekkur ederim Ama tam olarak Nasıl kucultcem bn bunları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Resimleri yüklemeden önce masaüstünde (resme sağ tıkla, düzenle, yeniden boyutlandırarak) küçültebilirsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ryderunex Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Şahsen beğenmedim, Çocuksu .. Begenmemene saygini duyuyorum bebeğim Begenenlere çok tesekkur ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Rica ederim tatlım, Laf söyleyeceğine, saygı duyduğun için tenks whs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ryderunex Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Laf söylemek bosa zaman kaybıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Laf söylemek bosa zaman kaybıdır ........................... ! Yeni başlamıs birisi için gayet başarılı.. Tebrikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Ben de kanatları çok severim özwllikle kanatların uzayan kısmındakı ahenkli kıvrımlar bana hitap ediyor başarılı fakat yüz de çizmelisin bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 İlk çizim benim çizimimden fazlasıyla esinlenilmiş gibi, bilemedim ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rydernex Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Arkadaşlar bakın bakalım ne kadar gelişme var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 İlki çok sevimli duruyor ama gölgenin konumu yanlış sanki. Eline sağlık bu arada. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rydernex Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 İlki çok sevimli duruyor ama gölgenin konumu yanlış sanki. Eline sağlık bu arada. Ever yanlis bi bakisla cismis olabilirim Tesekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.