AurorA Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2016 Dogum gunun kutlu olsun kuzum Eve dondugumde pastani da ekleyecegim Umarim 2016 isteklerine ulastigin, hayat dolu oldugun sene olur... Gece bitti ama sana uygun bir pasta nihayet bulabildim http://cdn.cakecentral.com/5/55/900x900px-LL-557ea86a_gallery7932431291159335.jpeg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Huzur dolu bir yaşam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Nice mutlu senelere , sevgi ve mutlulukla yaşa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rage94 Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Vayy Doğum günün kutlu olsun Lana del rey hatunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reinstra Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Şirin bir şeyler olsun dedim anime sever misin bilmem ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 mutlu yıllar pastayı da ben ekleyeyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sienapen Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Mutlu yaşlar.Her şey gönlünce olsun sağlıklı huzurlu mutlu nice yaşlara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Kendi doğum günü ile alakalı vaatlerini tutamamış olsada bana karşı . Biz vaatlerin koşulsuz ayak direyicileriyiz . Doğum günün kutlu olsun bebeğim ; Old WİTCH - Funeral RAİN . [video=youtube;rE-ySF_1pzw] .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rydernex Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 İyiki doğdun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 AurorA, sen var ya sen! Hatunun dibi. Teşekkür ederim böyle bir başlık açma hassasiyetinde bulunup beni önemsediğini ve önemseyen insanların olduğunu görmemi sağladığın için. Sen de iyi ki varsın! Seni çok seviyorum, biliyorsun. Hep yaşamımda kalman dileğiyle... Çok özelsin benim için. paranormalfikir, video çok hoş, teşekkür ederim. Huzur ihtiyacım olan tek şey. stigma , teşekkürler ! Rage , psikopat herif ! Teşekkür ederim. Lana Del Rey hatunu demen ayrıca mutlu etti. Reinstra , benim ayarımda bir hatun anime sevmez mi yahu! Harika, teşekkürler... adEda , keşke o pasta gerçek olsaydı ! Born to die... Teşekkürler. sienapen, kutlayan isimler arasında tanımadığım bir sen varsın sanırım. Foruma hoşgeldin, Yosun ben. Tanışmış da olalım aynı zamanda. Herşey gönlümce olmaz benim ama... Eyvallah. Sid. , düzenlemeyi düşündüğüm doğum günü partisini neden iptal ettiğimi ve neden bugün için özel bir kutlama yapmadığımın özel sebebini biliyorsun. Laf sokmalı tebriğin için teşekkür ederim. Şarkıyı kaptım. rydernex , teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Mutlu yıllar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 AurorA, sen var ya sen! Hatunun dibi. Teşekkür ederim böyle bir başlık açma hassasiyetinde bulunup beni önemsediğini ve önemseyen insanların olduğunu görmemi sağladığın için. Sen de iyi ki varsın! Seni çok seviyorum, biliyorsun. Hep yaşamımda kalman dileğiyle... Çok özelsin benim için. Etrafındaki ışığı fark et, yaşama tutun... Her şey çok daha iyi olacak, enerjini yüksek tutarsan. Şimdiden geçen seneye fark attın bile... Daha da iyi günler gelecek ve kötü günlerde bu iyi günleri hatırlayacaksın Nice mutlu senelere... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hsynson1 Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Nice senelere biraz geç oldu ama gördüğüm gibi yazayım dedim. Lana del rey seven biri daha burada çünkü Sana huzur ve başarı dolu bir yıl diliyorum senin için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Kafana göre yaşayacağın bir ömür dileyeyim sana... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Çok... Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 geç kaldım galiba mutlu aksiyonlu heyecanlı böyle ne bilim değişik bişeyler olsun hayatında bu yaşında ve sonrakilerinde hiç durmadan yükselişe geçmen dileğiyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Bu hatunun doğum gününü kutlamadan forumdan ayrılamam, iyi ki doğdun canım, nice karanlık senelere... Buda iyi gider şimdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 geç kaldım galiba mutlu aksiyonlu heyecanlı böyle ne bilim değişik bişeyler olsun hayatında bu yaşında ve sonrakilerinde hiç durmadan yükselişe geçmen dileğiyle Tam Aylin usulu bir tebrik olmuş. Eyvallah yavrum. Teşekkürler. Umarım "değişik" birşeyler olur, (şehir değiştirilir) lol Neyse. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Bu hatunun doğum gününü kutlamadan forumdan ayrılamam, iyi ki doğdun canım, nice karanlık senelere... Buda iyi gider şimdi. Girmeme kararı almasına rağmen sırf doğum gunumu forumdan da kutlamak adina giriş yapan adam. Yerin çok ayrı. Ikimize de zifiri karanlık bir yıl olur umarım 2o16. Teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ivan Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Şarkı ve kitap tarzındaki hediyeleri her zaman çok sevmişimdir. Teşekkürler Ivan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
leterefuru Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2016 iyiki dogdunuız arkadaşım ... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 iyiki dogdunuız arkadaşım ... Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2016 "Pastamı üflerken tuttuğum dilek gerçekleşmedi. " ... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2016 Doğum günü değil bugün ama,umarım sorunlarını çözmeyi başarır... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.