AurorA Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2016 http://2.bp.blogspot.com/-A7mzw08j6eU/UW8kLTZMUhI/AAAAAAAADKc/kfRZgrngHD8/s1600/jack-daniels-whisky-cake-london.jpg Doğum günün kutlu olsun sidar Nice mutlu senelere... Umarım şu sınavlarının hepsinden geçer, içsel yolculuğuna daha kafan rahat şekilde devam edersin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 http://i.luxury-insider.com/uploads/features/2011/09/review-johnnie-walker-blue-label-1.jpg Hadi bakalım yeni yaşın uğurlu olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 güzel bir yıl dilerim sidar Dilerim hayat sana yürümek istediğin yolda, en iyi şekilde yürümen için şans verir. Huzurlu, mutlu seneler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 http://i.luxury-insider.com/uploads/features/2011/09/review-johnnie-walker-blue-label-1.jpg Hadi bakalım yeni yaşın uğurlu olsun Biraz da ekleme yapayım dileklerime; umarım arketipinle pratik benliğin zaman içinde idealarla mükemmel uyumu yakalar ve insanlara yönelik çözümlemelerin yaşadıklarınla realist bir sentez oluşturur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 mutlu seneler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 İsteklerin doğrultusunda yaşayabileceğin huzurlu bir ömür diliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Sid. Iyi ki doğdun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Sağlıklı, huzurlu nice seneler... [video=youtube;8SbUC-UaAxE] DMhbZ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reinstra Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Buda benden olsun http://www.ticianaarealeao.com/wp-content/uploads/2013/02/stolichnaya-vodka-mother-small-34177.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 wowowo bugün kimlerin doğum günüymüş şaşırdım Doğum günün kutlu olsun sidar ağabey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Len madem doğum günü kutlamaya bu kadar meraklıydınız benimkini de kutlasaydınız ya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Aynen ya kaç senedir üyeyim bu foruma bir kere doğumgünün kutlu olsun aralcım diyen olmadı neyse doğum günün kutlu olsun sidar:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rydernex Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Happy birthday to you Happy birthday to you Happy birthday Happy birthday Happy birthday to you sidar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Aynen ya kaç senedir üyeyim bu foruma bir kere doğumgünün kutlu olsun aralcım diyen olmadı neyse doğum günün kutlu olsun sidar:D Önemsemiyorlar. Hazır sende Antalya'dayken bunun için içelim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Beni kendileriyle yeni yeni tanıştırdığınız içkiler ve müzikler için teşekkür ederim öncelikle . Adedaya güzel dilekleri için ; yaşı henüz daha çok genç iken , doktora yapmış bir spiritüalist gibi dilekler dileyebiliyor . Reinstra kendisiyle pek bir sohbetimiz yok ama. Bir bardak votka , ırkçlığı ortadan kaldırmıştır tarihte . Mrcolt ; zihni oldukça hızlı , sentezleyici ve bir başkasının beklentilerini son derece iyi anlayan , telepatlık yeteneği olan bir arkadaş .Kendisinden gene böyle bir dilek beklenirdi zaten . Ve diğer üyelerede bir bir teşekkürler . Özellikle ben-merkezci çocuksu tavırlarını bizden esirgemeyen lethalede teşekkürler . Ruhumu ; tek ve hür olan ruhsal birimlerinizle bir bir onurlandırdığınız için müteşekkirim .Zaman zaman insanın yakasını bırakmayan ; sosyal hayat düzeni ve paylaşımcılıktan yoksun olan çarpışık algı ve duyumlar silsilesinden beni kurtarabilme gücünüz olduğu için de size müteşekkirim . Şunu unutmayasınız ki ; Entelektüel ve zihinsel olan birikim , ruhsal anlayışın temel gücü ve göstergesi olamaz .. Sevgi ve ışıkla kalın . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rage94 Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Doğum günün kutlu olsun dostum.. Bugün bu domatesleri pazarda görünce aklıma sen geldin ilginç bir şekilde markası sidar onlarında Nasıl olsa atarım demiştim doğum günün olduğunu bilmiyordum al sana doğum günü hediyem olsun 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2016 Ah sidar geç olsa da kutlamadan geçmeyelim, Karanlık ve bizden yana yıllar ;3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2016 Ah sidar geç olsa da kutlamadan geçmeyelim, Karanlık ve bizden yana yıllar ;3.. Teşekkürler , moterda hanım . Daha konuya birşey yazmayın yahu , 1 hafta geçti . Popülariteye karşı değilim aslında , buna karşı görünen popülasyona karşıyım . O yüzden yani , ahah . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2016 ..Teşekkürler , moterda hanım . Daha konuya birşey yazmayın yahu , 1 hafta geçti . Popülariteye karşı değilim aslında , buna karşı görünen popülasyona karşıyım . O yüzden yani , ahah . Ay yazdığıma pişman etmesen şaşardım, Neyse seneye kutlamayız. ( Ah pardon, yorum yaptım değil mi :/ ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2016 Beni kendileriyle yeni yeni tanıştırdığınız içkiler ve müzikler için teşekkür ederim öncelikle . Adedaya güzel dilekleri için ; yaşı henüz daha çok genç iken , doktora yapmış bir spiritüalist gibi dilekler dileyebiliyor . Reinstra kendisiyle pek bir sohbetimiz yok ama. Bir bardak votka , ırkçlığı ortadan kaldırmıştır tarihte . Mrcolt ; zihni oldukça hızlı , sentezleyici ve bir başkasının beklentilerini son derece iyi anlayan , telepatlık yeteneği olan bir arkadaş .Kendisinden gene böyle bir dilek beklenirdi zaten . Ve diğer üyelerede bir bir teşekkürler . Özellikle ben-merkezci çocuksu tavırlarını bizden esirgemeyen lethalede teşekkürler . Ruhumu ; tek ve hür olan ruhsal birimlerinizle bir bir onurlandırdığınız için müteşekkirim .Zaman zaman insanın yakasını bırakmayan ; sosyal hayat düzeni ve paylaşımcılıktan yoksun olan çarpışık algı ve duyumlar silsilesinden beni kurtarabilme gücünüz olduğu için de size müteşekkirim . Şunu unutmayasınız ki ; Entelektüel ve zihinsel olan birikim , ruhsal anlayışın temel gücü ve göstergesi olamaz .. Sevgi ve ışıkla kalın . Doğum günü başlığında bile anlaşılmaz ve anlamlı şeyler yazan arkadaş.Doğum günün kutlu olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2016 Geçmiş doğum günün kutlu olsun selvi boylu felsefik insan swh. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 (düzenlendi) sidar doğum günün kutlu olsun. Ocak 8, 2019 MZ1vdnW0mtQ tarafından düzenlendi tüh yarınmış. rezil olduk. :F Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Yürümek istediğin yolun önü açık olsun sidar, mutlu yaşlar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Sidar, yürüdüğün bu yol, bu yaşında daha da açık, daha huzurlu, daha bilgi yüklü ve tatmin edici olsun. Arayışların seni doğru insanlara, doğru yerlere, doğru konulara götürsün. Ruhun her daim rehberin olsun Mutlu yıllar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2019 Doğum günün kutlu olsun Sidar! Hep söyledim tekrar söylüyorum iyi ki seni tanıma fırsatı bulmuşum, iyi ki tanışmışız. Hayatın boyunca şanşının istediğin her konuda yaver gitmesi dileğiyle... Hayallerindeki hayata kavuşma yolunda attığın adımların seni en kolay şekilde düzlüğe çıkarması dileğiyle... Satürn ve Plüton capraz ateşe tuttuğu vakitlerde, içindeki Mars'ın seni ayağa kaldırması dileğiyle... Iyi ki doğdun, iyi ki tanıdım, iyi ki varsın. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.