ensiferum13 Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2007 ÜLKELER ve ATASÖZLERİ Altın ateşle, kadın altınla, erkek kadınla imtihan edilir. JAPONYA Ne kadar az yüksekten uçarsan, düştüğün zaman o kadar az incinirsin. A.B.D. (?) Dikenler arasında güller yetişir. TİBET Kadınlar gülebildikleri zaman gülerler, istedikleri zaman ağlarlar. ALMAN Kadın gölge gibidir, kendisini takip edenden kaçar, önünden gidenin arkasından koşar. VENEZUELA Evlenmeden evvel gözlerinizi dört açın. Evlendikten sonra yarı yarıya kapayın. KONGO İnsanlar yaşadıkça ihtiyarladıklarını sanırlar, halbuki yaşamadıkça ihtiyarlarlar. PORTEKIZ Hakiki sevgi ayrılıkta unutulmaz. İSKOÇYA Allah' ın gülü dikenli yarattığına hayret edeceğiniz yerde, dikenler arasında gül yarattığına hayret ediniz. BELÇİKA Biri öteki kadar zengin olunca, kardeşler birbirlerini severler. ARABİSTAN Evlilik, bir kale gibidir. Dışarıdakiler oraya girmek için,içindekiler de dışarı çıkmak için uğraşır dururlar. UGANDA Çabuk gelen kötü şans, geç gelen iyi şanstan iyidir. TAYLAND Başkalarını azarlar gibi kendini azarla, kendini affeder gibi başkalarını affet. ARNAVUTLUK Erkek yaşını saklamaya, kadın ise saklamamaya başladığı zaman yaşlanmıştır. ÇİN Güzellik, kadınlara verilen ilk hediye, aynı zamanda geri aldığı ilk şeydir. PERU Yatağa yattığım zaman, problemlerimi elbiselerimde bırakırım. ŞİLİ Taşı delen, suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir. HOLLANDA Hiç bir mutfak, iki kadını alacak kadar büyük değildir. BREZİLYA Üç taşınma, bir yangına bedeldir. SUDAN Nisan yağmuru Mayıs çiçeği getirir. JAPON Bir yalan ne kadar hızlı olursa olsun, hakikat onu yetişip geçer. KANADA Küçük üzüntüler konuşurlar, büyük dertler dilsizdir. KENYA Birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek gelişmedir; birlikte çalışmak başarıdır. NİJERYA İlk karını sana Allah, ikinci karını insanlar, üçüncüsünü ise şeytan gönderir. A.B.D İdealler yıldızlar gibidir, onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik ederler. JAPON Yalan, dört nala gider; gerçek, adım adım yürür fakat, gene de vaktinde yetişir. FRANSA Biri sizi bir kez aldatırsa suç onundur. İki kez aldatırsa suç sizindir. NORVEÇ Bir şekilde doğar, fakat binbir şekilde ölürüz. ROMANYA Hak, yenir ama hazmedilmez. YUGOSLAVYA Bir adam, en çok sevgilisini, en iyi şekilde ailesini, en uzun da annesini sever. YUNAN Ağaç ne kadar yüksek olursa olsun, yaprakları yine de yere dökülür. İRLANDA Küçük kazançlar servet getirir. ÇİN ALINTIDIR. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Hak, yenir ama hazmedilmez. YUGOSLAVYA yoooo çok da güzel hazmediliyor baksanıza etrafa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 bir şekilde karsılıgnı buluyorlardır dolunay.ilahi adalete inanıyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Altın ateşle, kadın altınla, erkek kadınla imtihan edilir. JAPONYA kesinlikle süper bi söz:) tşk.ler ensi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 ;)pınara katılıyorum....tsk ler:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 NORVEÇ Bir şekilde doğar, fakat binbir şekilde ölürüz. hepsi cok güzel ama bunu cok begendim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.