NightWolf Oluşturma zamanı: Ocak 21, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 21, 2016 Herkes bilir ki, hangi konuda olursa olsun ''SÖZ UÇAR YAZI KALIR'' -Bir de bir boya şirketinin Kale Kalır(Colour) gibi zekice bir sloganı vardı- Ruhsal Rehberler ile çalışma yapan kişilerin bağlarını güçlendirmesi, çalışma yapmaya başlamamış kişilerinse bağlarını güvenle ve huzurla oluşturabilmesine hizmet edecek bir uygulama paylaşmak uygun görünüyor. Bilinçdışından bilinçli yaşamımıza akan işaretçilerin ve işaretlerin farkında olabilmek dilekleriyle bu çalışmanın hizmet etmesini umut ediyoruz. Gereken objeler; Daha önce kullanılmamış beyaz, çizgisiz bir kalem Daha önce kullanılmamış kırmızı bir kalem/tükenmez kalem Beyaz bir mum (mümkünse cam muhafaza içinde, değilse tealight vs) 3 adet demir 1 lira ya da 3 adet kağıt 5 lira Beyaz, baskısız bir zarf. Kağıda, aşağıdaki metni Ay büyürken yazmanız gerekmektedir; Yaratıcının, atalarımın ve ruhsal rehberlerimin adıyla; Ben, (Buraya isminiz, varsa ikinci adınız/göbek adınız ve soyadınız) Sevgi, ışık ve tüm varlıkları zarardan koruyarak taahhüt ediyorum ki; Ruhsal Rehberlerin bilgeliğine, rehberliğine ve sevgisine hayatımı açacağım. Onların eğitimlerine ve rehberliğine, Ve rüyalarda ve uyanık dünyada ilettikleri mesajlara, Ve Yaratıcının ihtişamıyla bana bahşettiği güçlere farkındalıkla yaklaşacağım. Ruhsal Rehberlerin yaşamımdaki varlığını güçlendirmeye, Ve aramızdaki bağı arttırmaya, Ve daha iyi bir iletişime müsaade etmeye, Ve rehberliklerinin hayatımda gerçekleşmesine müsaade etmeye çalışacağım. Yaratıcının, atalarımın ve ruhsal rehberlerimin adıyla taahhüt ederim ki; Ruhsal Rehberlerimin sesi olan içsel sezgilerimin sesine kulak vereceğim Ve bana rehberlik etmelerine izin vereceğim, Ve zarar görmekten uzak tutmalarına; Ayartıcı insanların beni ruhun yolundan saptırmalarına engel olmalarına müsaade edeceğim. Buna Yaratıcının, atalarımın ve rehber ruhlarımın isimleriyle söz veririm. İsminiz, varsa ikinci isminiz/göbek isminiz ve Soyisminizi bu taahütün altına 7 kere, kendi el yazınızla alt alta yazın. Kağıdı katlayın ve zarfa paralar ile yerleştirin. Zarfın ağzını kapatın. Beyaz mumu, bir mumluğa yerleştirerek zarfın üzerinde yakın. Mumu yakarken şu duayı okuyun: Ey Rab! Mum tek başına dua etmez Sen lütfet Yaktığım bu mum Yaşadığım zorluklarda, Aldığım her kararda, Beni aydınlatan IŞIĞIN olsun. İçimdeki her gururu, Beni boğan bencilliği İşlediğim tüm günahları Yakan ATEŞİN olsun. Ailem için, tanımadıklarım için Bugün karşılaşacağım herkes için Sevginin ALEVİ olsun. Yüreğimdeki karanlıklara merhamet etmeyi öğret Ey Rab Sana bu mumu, ateşini ve ısısını kendimden bir adak gibi sunuyorum. Sevgiyle bu günü yaşamama yardım et. Neler yaptığınızı, mum yanarken Ruhsal Rehberlerinize anlatın. Taahhütlerinizi, onlara olan güveninizi, onları hayatınıza davet ettiğinizi anlatın. Mumun ışığının ve ısısının onlarla olan iyi bağlarınızı güçlendireceğini hatırlatın. Rüyalarınızda size rehberlik ve bilgelik vermeleri için onları davet edin. Ayrıca, vermek üzere geldikleri mesajları hatırlama ve ayırt etme becerisi için de dua edin. Mesaj almak farklı bir konu iken, mesajları fark etmek ve hatırlamak farklı bir konudur.Onların öğretilerine hayatınızda kapı açtığınızı bilmelerini isteyin. Mum söndükten ve dua bittikten sonra, aşağıdaki sembolü parlayan şekilde, yanında yazılı olan çakra merkezlerine çizin. Yani sembolün en tepesindeki halka Taç çakraya denk gelecek şekilde, ortadaki çift kanat 3. Göz çakrasına gelecek şekilde, alt dairesi de kalp çakraya gelecek şekilde çizin. Ardından, sembolün çevresindeki daireyi de bütün vücudunuzu kaplayacak şekilde, saat yönünde çizin. Sonrasında, mumdan geriye kalan parçaları ve zarfı, tercihen bir çam ağacı altına gömün ve arkanıza dönmeden oradan uzaklaşın. Ruhsal Rehberlerinizin hayatınıza giriş yapmasına müsade edin. NOT: Bu çalışmanın içeriğindeki duaları inancınıza göre revize edebilirsiniz (Rab kelimesini Tanrı ve Tanrıça olarak değiştirmek gibi) ve ona göre çalışabilirsiniz. Mum yakarken okunacak dua Taksim'de bulunan bir kilisenin duvarında asılı. Uygulamanın geneli ise katolik Vodou uygulamasından derleme durumdadır. Yazı derlemedir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Meastro Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Ruhsal rehber nedir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NightWolf Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Genel olarak soruya soruyla cevap verilmesi kadar beklenmedik bir şey yoktur ama mecburen bu defa böyle olacak: Bu sorunuzla ilgili forumda okuma yaptınız ve oradan kalan soru işaretlerini mi açığa alma isteğindesiniz, yoksa merak ediyorum, forumu inceleme fırsatınız oldu mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoria Delphina Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Emeğinize sağlık. Konu size mi ait Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NightWolf Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Teşekkür ederim. Yazı tarafımdan yapılmış bir derlemedir. Konu bana ait. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Meastro Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Genel olarak soruya soruyla cevap verilmesi kadar beklenmedik bir şey yoktur ama mecburen bu defa böyle olacak: Bu sorunuzla ilgili forumda okuma yaptınız ve oradan kalan soru işaretlerini mi açığa alma isteğindesiniz, yoksa merak ediyorum, forumu inceleme fırsatınız oldu mu? Mesajınızı eleştirmek amacıyla sormadım çok önemli bir konu bence, ruhsal rehberler konusu net değil ? Okuduğum kitaplarda doğmadan önce bir yada 2 tane olarak atanan gelişmiş varlık olarak belirtilirken dinsel kaynaklı olan bilgilerde yine doğumla gelen melek olarak nitelenen varlıklar geçiyor,yada başka bir şeyse rehber konusnun kısaca açıklasaydınız neyle temas kurmaya çalıştığımız daha net bilirdik,temas kurulan varlık kendini rehber olarak gösteren elemantel geri bir varlık vs de olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2016 Ruhsal rehberler ; kişi bilgiyi almaya hazır hale gelinceye kadar , onu belli sınavlardan ve bilinç evrelerinden geçirirler zaten . Benim okuduğum çoğu spiritüel kaynakta . Ayrıca çoğu ; dünya hayatı oldukça sınırlı bir zamana sahip olduğu için , psişik ve zihinsel anlamda oldukça yetenekli kişilere yönelirler . Sabırlı olmak lazım biraz heralde . Genede olumlu ve yapıcı bir çalışma . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.