paranormalfikir Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2016 3 senelik varlığımı birşekilde sonlandırmayı düşünüyordum. O gün bugünmüş... Çok şey öğrendim bu siteden, sizlerden... Tam olarak ne için burada bulunduğumu bilmiyorum, fakat merak labirentinin içinde buldum kendimi bu forumda. Bilgi, birikim, kitap tavsiyeleri, arkadaşlıklar...derken bilgisayarı açma sebebim oldunuz. İlginç bir şey keşfettiğimde aklıma burası geldi ve elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalıştım. Ben de bir şeyler katabildiysem buraya ne mutlu bana. : ) Çok harika insanlar tanıdım, ileri boyutta tartışmalara girdiğimi düşünmesemde kalbini kırdıklarım varsa özür dilerim şimdiden. Gitme sebebime gelirsek; siteyle ilgili bir durum değil; kişisel bazı sebepler ve yoğunlaşmam gereken birkaç şey... Neden böyle bir veda yapıyorum, ne bileyim öyle birden nankörce kaybolmak istemedim... Konuyu kafe bölümüne açtım, sakıncası yoktur umarım... İleride birgün yine burada olma dileğiyle... Hepinize teşekkür ederim, seviyorum sizleri, iyi olan neyse, o olsun hayatınızda... : )) Neyse kendime en sevdiğim şarkıyı armağan ederek; bye bye all... : ))) [video=youtube;LRyrWN-fftE] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Gitme . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 o değil de https://www.youtube.com/watch?v=IsbUD1InGS0 müziksiz olmazmış 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Aaaaa gidiyor ya turkuaz yazılımız Gitmemeni tercih ederdim fakat böyle bi karar alma gereği duyduysan 'hoşçakal' demekten başka seçenek kalmıyor. Umarım geri gelirsin. Görüşmek üzere... : ) Ay duygulandım, bi şey oldu 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Gerçekten gitme Veda etme, az uzaklaş yoğunlaş, nefes almaya ihtiyacın olduğunda gel burada nefes al... Ama gitme yani. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Kim sinir edecek beni, sen gidersen ? Gitmemen tercihimiz, Seçim senin .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Konuşmaktan çekindiğim bir bilge kişi daha gidiyor. Yolun açık olsun ve umarım kendini özletmezsin. Bu tarz veda yazılarına pek anlam veremiyorum ama sonuçta bunu sorgulamak bana düşmez. Ne diyelim, denge içinde ol. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 [video=youtube;-Ev6UTwulp0] ....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Forumun enderlerinden bir kisi daha eksildi sahsen bu benim duşüncem bu sözümede kimse içerlenmesin umarim herşey gönlünce olur 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Bu da benden swh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Sidar ve Ilithyia, şekerlerimsiniz benim... :D Matrak şeyler sizi... 28 Ocak şakası yaptım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Sidar ve Ilithyia, şekerlerimsiniz benim... :D Matrak şeyler sizi... 28 Ocak şakası yaptım... Gerçekten şaka mı yaptın ? Ciddi misin ? Eminsin dimi? Bak sevineceğim ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2016 Sidar ve Ilithyia, şekerlerimsiniz benim... :D Matrak şeyler sizi... 28 Ocak şakası yaptım... Senden hiç beklemezdim böyle şeyler yahu. Ebru'dan gidelim bari, fark ettim de; http://youtu.be/ow49zzdXpzs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Darkboys Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Şaka olduğuna sevindim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 'Gitme zamanı gelmişse 'dur' demenin, zaman geçmişse 'dön' demenin ve aşk bitmişse 'yeniden' demenin hiç bir anlamı yoktur.''-gabriel marquez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hsynson1 Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 Bende o zaman buraya yazayım şaka değil benimkisi bu arada ; Şey , artık gnoxise girmemeye karar verdim. Çünkü artık yaptığınız tavırlar sergilediğiniz haraketler insanları üzecek şekilde ve bu gün geçtikçe artıyor. Bir 'çocuk' tanda kurtulursunuz. Hepinize iyi forumlar . Bana kattığınız arkadaşlıklar / dostluklar / her türlü ilişki , her türlü bilgi paylaşımı için teşekkür ederim. Umarım bende bir şeyler katabilmişimdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 kafayı yemişler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2016 Gitsen de gitmesen de atayım bunu, gece gece iyi gidiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 Tanıştığım bir iki kişi için teşekkür edebilirim, bir yere gitmesem de şimdilik swh. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 kafayı yemişler Bence de never }~{ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.