DenizFeneri Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2016 Bunu yaptıran var mı?Genelde fazla kalıcı olmaması sebebiyle tercih ediliyor kına dövmeleri.Siyah renk elde edebiln var mı aranızda? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elixra Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Evet ben siyah hint kınasıyla kendime dövme yapmıştım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Memnun kaldnız mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Tonu güzel olmamakla birlikte basit bir uygulaması var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Tonu güzel olmamakla birlikte basit bir uygulaması var Sorun da o zaten.Ama alınan kınanın kalitesine göre değişir diye biliyorum.Örneğin çoğu aktarda satılan saf kına değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ninque Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Ben yapıyorum ama çok küçük şeyler. Yüzük parmağımın üzerine minik bir hilal, minik çiçekler, gözümün kenarına üç nokta(bu çok güzel, o küçücük noktalar bütün havamı değiştiriyor) Fazla uğraş verici şeyler yapamıyorum vaktim olmuyor çünkü. İlk yaptığımda simsiyah oluyor, çabuk gidiyor o siyahlığı ama fırsat buldukça üstünden geçiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ninque Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Bu arada kınanın içine kına taşı(alman taşı) koyarsan daha siyah olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Hazır yapılmış var zaten. Tüpün içinde siyah hint kınası. Yapımıda kolay oluyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rage94 Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 En güzeli gerçek dövme param olsa full kolumu kaplatırdım alsancakta işinin ehli dükkanlar var.. Amatör yaptırmam zaten. Aslında bacağıma old school tarzı yaptırabilirim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Evet.Saçıma kına yaktıktan sonra dövme de yapacağım Resim yapmayı öğrenebilirsem tabii... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HorrorSnooww Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Ben bir kaç kere yapmistm fakat çabuk akıyor hiç memnun kalmamistim.İlk simsiyahken sonra rengi gittikçe soluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Davetin için teşekkürler lakin kına ile daha önce dövme yapmadım hiç. Fakat basit bir uygulama ve biraz özen ile istenen mandalalar dahi çok güzel bir şekilde işlenebilir elbette. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Evet.Saçıma kına yaktıktan sonra dövme de yapacağım Resim yapmayı öğrenebilirsem tabii... Bak ben çok güzel desen çizerim gel yapayım. Ahahaha Tatlım ya herşeyi soruyorsun ama herşeyin hazırı var ki zaten. Desenli bantlar var mesela, yapıştırıyorsun derine sıkıyorsun kınayı sonra bandın çıkardığında o şekli almış oluyor. Hemen hemen heryerde bulabilecegin ve oldukça ucuz şeyler. Ama kalıcılığı az ertesi güne çıkıyor. Hac malzemeleri satan yerlerden aldığın kınaları daha kaliteli ve daha yoğun oluyor. Bir 3 gün kalır herhalde. Bende evde can sıkıntısına yapmıştımda bir kaç kez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Bende resim çizmeyi öğrensem deli gibi yaparım dövme,diğer yol korkutuyor beni çünkü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Dövmemı korkutuyor? Küçük bir şey ile başka o zaman.. küçücük resim ne kadar acıtabilir ki yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Oksijenli su ve siyah hint kınasıyla bir ara çok yapmıştık. Kürdan vs. ile rahatça yapabilirsin. Yalnız çıkarken pek hoş durmuyor tabi. Ama geçmeye başladığında üstünden geçerek tazeleme şansın var. Zor da olmuyor. Bi dört beş gün dayanıyordu diye hatırlıyorum. Oksijenli su sayesinde olabilir. Tabi yaptığın yer de önemli. Eline yaparsan daha çabuk geçiyor tabi. Ben bileğime yapıyordum ve dayanıyordu. Oksijenli suyu eczaneden, hint kınasını da aktardan bulabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.