DenizFeneri Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2016 Merhaba arkadaşlar.Kısaca ben resim kursu almak istiyorum.Nerelerde bu kurslar bulunur?Bursada bilen varsa bir yer önerebilir misiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eolo Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Heykel civarında ekim sanat var. Bursada bulabileceğin en iyi atölye diyebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Heykel civarında ekim sanat var. Bursada bulabileceğin en iyi atölye diyebilirim Fiyatlar nasıl? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eolo Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Ben daha once gitmedim birkac arkadaşın gidiyordu geçen sene fiyatlar hakkında bilgi sahibi değilim bu yüzden özür dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Önemli değil.Sanırım kendim gidip katalog almalıyım.İnternetten ulaşamadım. Giden arkadaşlarınızın çizimleri nasıldı acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Nerede yaşadığınıda söylemen lazımdı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Söyledim zaten Ana,hemde ilk mesajda :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Hm demek bursa. Hiç bilmem ki oraları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Kendime güldüm şu konuda. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
exotic Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Ben yardimci olabilirim nerede yasiyorsun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Ben yardimci olabilirim nerede yasiyorsun? Ben hallettim,teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.