SpawN Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2007 Kucuk bir erkek cocuk annesine sordu "Nicin agliyorsun?". "Cunki ben kadinim" diye cevapladi annesi. "Anlamadim!" dedi cocuk. Annesi cocugu kucaklayip "Ve hic bir zaman anlayamayacaksin!" dedi. Babasina "Baba, annem nicin agliyor?" diye sordu. Babanin cevabi "Butun kadinlar sebebsizaglayabilen yapidadir" diye cevapladi. Kucuk oglan buyudu, yetiskin adam oldu, hala kadinlarin nicin agladiklarini kesfedemedi. Nihayet oldukten sonra cennete gittiginde Allah'a sordu. "Allahim!" dedi "Kadinlar nicin bu kadar kolay aglayabiliyorlar?" Allah dediki... "Ben kadinlari ozel yarattim!... Tum yasamin agirligini tasiyabilecek kuvvette olmasina ragmen baskalarina teselli verecek kadar yumusak omuzlar, Dogumun acisina oldugu kadar dogurduklari evlatlarinin nankorlugune dayanabilecek ic kuvvetini verdim. Baskalarinin kuvvetinin kalmadiginda devam edecek azmi, ailesinin hastaliginda yorgunluga papuc biraktirmayacak kudreti verdim. Her turlu sart altinda, ve hatta annelerini cok kotu incitselerde, cocuklarini sevmek duygusalligini verdim. Bu duygusallik her yastaki cocuklarinin yaralarini sarmalarina, sorunlarini dinleyip paylasmalarina yardim ediyor. Kocalarini tum kusurlariyla sevmek kuvvetini verdim. Erkegin kaburgasindan onlari erkegin kalbini korumalari icin yarattim. Onlara iyi bir kocanin esini asla incitmeyecegini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranislarda bulunacagini anlayacak duyarli bir zeka verdim. Tek zayiflik olarak kadinlara birer goz yasi verdim. Tamamen kendilerinin sahip olduklari, ihtiyaclari oldugunda kullanmak uzere... Insanlik icin bir gozyasi..." diye cevapladi. Kadini guzel yapan sey ne saci,ne vucudu, ne kendini ne sekilde tasidigidir. Kadini esas guzel yapan sevgisini paylasabilmesi, fedakarligi, sorumlulugu, anlayisi, sadece bilgiye degil ayni zamanda kalbe de yonelik aklıdır... Alıntıdır! 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Senden beklediğim konu geldi.... Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Senden beklediğim konu geldi.... Teşekkürler.. est abı!ben tsk ederım! saygılarımla!!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 bu kadar felsefeye gerek yok idealler ideal olmayınca kadınlar ağlar:cray: bu kadar işte :p teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 çok güzel ve anlamlı farkımızı koruyabilirsek.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 spawn okucam ama sonra ama emınım guzeldır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Son paragraf süperdi Eline sağlık ortakım! Ünlemlere de senden alıştım he Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Son paragraf süperdi Eline sağlık ortakım! Ünlemlere de senden alıştım he rica ederım ortakım ne demek! o kadar da olsund egılmı ortakız bız!:D:D saygılarımla!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Hint Mitolojisinde Kadın ve Erkeğin Yaradılışı KADININ YARADILIŞI Tanrı toprağın hafifliğini,ceylanın bakışını,sisin gözyaşını aldı.Rüzgarın kararsızlığını,tavşanın ürkekliğini buna ekledi.Üzerine kıymetli taşların sertliğini,balın tadını,kaplanın yırtıcılığını,atesin yakıcılığını,kışın soğuğunu,kumrunun sevgisini kattı, karıstırdı kadını yarattı.Yarattığı kadını erkeğe hediye etti. ERKEĞİN YARADILIŞI Tanrı kaplumbağanın yavaşlığını,boğanın bakışını,fırtına bulutlarının kasvetini,tilkinin kurnazlığını, boranın dehşetini aldı.Sülüğün yapışkanlığını,kedinin nankörlüğünü,hindinin kabarısını,bukalemunun şıpsevdiliğini,sivri sineğin vızıltısını karıstırdı ve erkeği yarattı.Ve yarattığı erkeği adam etsin diye kadına verdi. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest AnunnaKi Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 güzel paylaşım rimmon ve spawn. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 unutmak uzere oldugum bir hikayeydi.. spawn la hatirlamak guzel oldu.. tesekkurler.. .. anlam ve gerekliligini tartismiyorum bile.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 saol kardesim paylasim icin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alfabeta Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 gerçekten en hoşuma giden yazılardan biriydi. önce yazanı sonra seni tebrik ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 spawn,rimmon ellerinize sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 Konu harika ama,saçlarda önemli bea:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.