acelya Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2007 çocuk parmaklarım yazarken bir camın üşüyen yerine seni düşlerim kırdı uzattığım yerden ellerimi bin kırıkla geri döndüm kendime kanlı bir ihtilal kaybedilmiş bir cephe kundağımdaki kan gibi cinnetin çoğul halini yaşıyor beynimdeki gökkuşağının her biri ve yırtılıyor köpeklerin en azgın pençeleriyle içimde unutulmuş bir jiletin kesiği kan sızıyor patlıyor zulamda sakladığım cesetlerden kırmızı kirpiklerden cinnet dediğim buymuş meğer öldürmedim kimseyi sadece bir bilet aldım en ön sıralardan ruhumla sevişmek için deli gibi. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 tesekurler paylastıgın için..kafiyeleri fazla önemseme;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 saol çok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Kendi şiileriniz diye bir başlık var...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 çok güzel........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Güzel şiir... Paylaşım için sağol:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.