123ahmet Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2016 (düzenlendi) Arada buraya yazarım ----------------------------------------------------- ----------------------------------------------------- Şubat 26, 2016 123ahmet tarafından düzenlendi " Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
123ahmet Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Ölüme giden bir dolmuşta kendime gelince inerim demiştim ama uyuya kalıp kendimden geçmiştim ışıklarda değil karanlıklarda inmiştim yol değil belki ama ben bitmiştim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
123ahmet Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Bu dünyada sürekli kabul olacak tek dua "tanrım hiç bir şey yapma" İşini tek düzgün yapan adam "Azrail" Sürekli secde edilecek tek Tanrı "Para" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
123ahmet Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Düşüncelerimi döşediğim bu yollar , sokak lambalarınızla aydınlatılmaz Yalnız yürüyenler anlaşılmaz Bazı şeyler yaşanır anlatılmaz Her bunalım 2 m iple atlatılmaz Suçlar adalet kantarıyla tartılmaz Adaletin olduğu saraylar paylaşılmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.