Jump to content

Unutulmuş türk dizileri..

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Eskiden izleyip unutulmaya yüz tutmuş türk dizileri var şimdi ki diziler gibi modern olmasa da o zamanlar bizi daha çok güldürüp eğlendiren dizilerdi.. Hatırladıklarımı ekliyorum jenerikleriyle birlikte sizin hatırladığınız varsa paylaşın ya da ismini söyleyin de hatırlansın :)

Evdeki Yabancı;

https://www.youtube.com/watch?v=j63Ck_b5FeM

Ruhsar; (Favori izlediğim diziydi)

https://www.youtube.com/watch?v=1UnJLQLelE8

Çılgın Bediş; (cidden çılgındı hayalleri yetiyordu zaten :) )

Mahallenin muhtarları; (jeneriğini bulamadım kusura bakmayın o zamanın çaycı hüseyini yoktu bizimki temeldi maymunu vardı hatta )

Bizimkiler;(Pencereden bağıran 'Sevim gelirken 2 bira al' diyen Cemil abimiz yeterdi :D )

[video=youtube;c-YeS9VEJPI]

Tatlı Hayat;(İşte o zamanın en eğlenceli dizilerinden)

Sizinde aklınıza gelen olursa ekleyin ya da yorum yapın :)

Yanıtlama zamanı:

Asmalı konak , Bir istanbul masalı , Deli yürek , Çarli iş başında . Var da var , Güzel diziler var . Lakin bence en iyisi kenan ışığın oynadığı dizilerdi türkan şoray ile beraber oynadığı özellikle , ha birde dadıların ve çocuklarının olduğu bir dizi vardı .

Özledim be ..

Çocuklar duymasını da izlerdim ama o gülme efekti beni deli ediyordu , gülmenin meta haline gelme mevzusu . Bırakın seyirci istediğine istediği miktarda gülsün . En son babalar duyar için de aynı şey geçerli ..

Yanıtlama zamanı:
Asmalı konak , Bir istanbul masalı , Deli yürek , Çarli iş başında . Var da var , Güzel diziler var . Lakin bence en iyisi kenan ışığın oynadığı dizilerdi türkan şoray ile beraber oynadığı özellikle , ha birde dadıların ve çocuklarının olduğu bir dizi vardı .

Özledim be ..

Çocuklar duymasını da izlerdim ama o gülme efekti beni deli ediyordu , gülmenin meta haline gelme mevzusu . Bırakın seyirci istediğine istediği miktarda gülsün . En son babalar duyar için de aynı şey geçerli ..

O dadının olduğu dizi gülben ergen vardı kenan ışıkla bir hatırladım..

Yanıtlama zamanı:
O dadının olduğu dizi gülben ergen vardı kenan ışıkla bir hatırladım..

Adı dadıydı ya lan , unutmuşuz evladım . Yaşlandık . :D , Şey var birde çoğunuz bilmezsiniz Mahallenin muhtarları diye bir dizi oldukça argoydu gençlere tavsiye etmem . eheh .

Türk yayını olarak gösterilen ilk diziler yabancıydı zaten , dallas falan onlar bile gösteriliyordu trt de yanlış hatırlamıyorsam , Keşke tv yayını olarak o günlere geri dönsek , Yayın azdı ama kaliteliydi . Trt de bir haberler olur , birde opera veyahut türk sanat müziği olur istiklal marşı ilede beraber yayın akşam 12:00 de kapanırdı . En iyisi oydu bence

Günümüzün içi boş programlarının yoğunluğuna bakarsak ...

Yanıtlama zamanı:
Adı dadıydı ya lan , unutmuşuz evladım . Yaşlandık . :D , Şey var birde çoğunuz bilmezsiniz Mahallenin muhtarları diye bir dizi oldukça argoydu gençlere tavsiye etmem . eheh .

Türk yayını olarak gösterilen ilk diziler yabancıydı zaten , dallas falan onlar bile gösteriliyordu trt de yanlış hatırlamıyorsam , Keşke tv yayını olarak o günlere geri dönsek , Yayın azdı ama kaliteliydi . Trt de bir haberler olur , birde opera veyahut türk sanat müziği olur istiklal marşı ilede beraber yayın akşam 12:00 de kapanırdı . En iyisi oydu bence

Günümüzün içi boş programlarının yoğunluğuna bakarsak ...

Mahallenin muhtarlarını yazdım oraya ama işte müziğini bulamadım temel çok iyidi.Fadime vardı hatta temelin işte maymunu vardı.. :)

Yanıtlama zamanı:
Varsayalım İsmail.. Üstüne tanımam...

Boş Gezenin Boş Kalfası da yine çok güzel bir diziydi ama mafya, tecavüz, entrika seven Türk izleyicisi beğenmedi.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...