vhercle Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2007 (düzenlendi) Céline Marie Claudette Dion (30 Mart, 1968; Charlemagne, Quebec doğumlu), Grammy, Juno ve Oscar ödülleri sahibi Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı. Dion, o dönemdeki menajeri, sonradan ise eşi olan René Angélil'in, kariyeri için evini ipotek ettirmesiyle birlikte, genç yaşta Fransızca konuşan Kanada'da ün kazandı. 1982'de Yamaha World Song Festival ve 1988'de Eurovision Şarkı Yarışması'nı kazanarak Avrupa'nın ve Asya'nın çeşitli ülkelerinde ün kazandı. Sony Records'dan çıkan ilk İngilizce albümü "Unison" (1990) ile İngilizce konuşan dünyada sağlam bir yer edindi. Céline Dion'un müziği çeşitli tarzlardan etkiler taşımaktadır, pop, rock, gospel ve klasik bunlar arasında sayılabilir. Sanatçı teknik olarak güçlü ve yetenekli vokaliyle dikkat çeker. 1999'da eğlence dünyasındaki işine geçici bir ara vermeden önce I'm Your Angel ve My Heart Will Go On gibi şarkılarıyla önemli liste başarıları elde etmiştir. 2002 yılında müziğe A New Day Has Come albümüyle dönen Céline Dion, 2004 yılında Dünya Müzik Ödülleri töreninde, 100 milyonun üzerinde albüm satışını yakalayan şarkıcılara verilen Chopard Diamond ödülünü aldı. Dion, şu anda Las Vegas'taki ünlü otel ve kumarhane Caesars Palace'da A New Day...Live in Las Vegas adlı kendi şovuna sahiptir. Albümler İngilizce Albümleri 1990: Unison 1992: Céline Dion 1993: The Colour of My Love 1996: Falling into You 1997: Let's Talk About Love 1998: These Are Special Times 1999: All The Way...A Decade Of Song 2000: The Collector's Series - Volume 1 2002: A New Day Has Come 2003: One Heart 2004: A New Day... Live in Las Vegas 2004: Miracle Fransızca Albümleri 1987: Incognito 1991: Dion chante Plamondon 1994: À l'Olympia 1995: D'eux 1996: For you(Les Premieres Annees albümündeki bazı şarkıları içermektedir.) 1996: Live à Paris 1997: Les Premieres Annees 1998: S'il Suffisait D'aimer 1999: Au Coeur Du Stade 2003: 1 Fille & 4 Types 2005: On Ne Change Pas 2007: D'Elles http://www.youtube.com/watch?v=uO_vFuzPJvc [video=youtube;-EVFxGeaHag]http://www.youtube.com/watch?v=-EVFxGeaHag&mode=related&search [video=youtube;NJsa6-y4sDs] Ocak 10, 2013 gizemystery tarafından düzenlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 duydum ki sitedeki siyasi tartışmalar sebebiyle saat 14.00 itibariyle vherc in açtığı bu güzide konu geri planda kalmış ben de günümüz medyasının Sibel Can'ın tangasını ortaya atarak Irak savaşını ve benzerlerini ört-bas etmesini örnek alarak bu mesajı yazıyor ve bu konuyu ön plana atıyorum tekrar:rofl: buyrun burda dalaşın zararsız olur magazin her zaman iyidir :p zira ben hanfendi hakkında yorum yapamayacağımdan böyle saçmalıyorum işte yine de tşk tabii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 Sana da teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 magazin dedik bağrımıza bastık... şu konuyu unutanlar utansın yahu çok darıldım çok :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 En az yorum alan başlığım oldu sanırım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Bu konuya yorum gelene kadar mücadelemi sürdüreceğim vherc:D hiç kuşkun olmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkmoon1111 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 celine dion deyince akan sular duruyor. vherce seni kutlarım. harika bir iş yapmıssın. saat 14 de konuyu açtığında gözümden kaçmazdı ama bilgisayarımın başında değildim..tşk.. hayat ne kadar tartışma arenasıda çevrilse celine bacımı dinledimmi olay bitiyor ..http://www.star-channel.de/images/groups/celine-dion.jpg http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/celebs/celinedion/celine_dion_3.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Sana da teşekkürler konuyu 10 gün önce açmışım ikinci yorumu sen yaptın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 3. yorumda benden Celine Dion un o kadifemsi sesinden titanic in şarkısını dinleyip hüzünlenmek büyük bir keyif verir bana...Sesi kadar hoş bir bayan kendileri...Teşekkürler Vhercle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Sana da teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2008 My Heart Will Go On - Celine Dion http://youtube.com/watch?v=uO_vFuzPJvc Celine Dion-I Drove All Night http://youtube.com/watch?v=NV5nqF6mVCQ Celine Dion-A New Day Has Come http://youtube.com/watch?v=nEjeItYtioE Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2008 My Heart Will Go On .. Titanic ile tanıyıp sevdiğimiz güzel şarkı. sözlerini de ben yazayım. hüzünlendim şimdi kalınla işaretlediğim yerler sevdiğim dizeler Every night in my dreams I see you. I feel you. That is how I know you go on. Far across the distance And spaces between us You have come to show you go on. Near, far, wherever you are I believe that the heart does go on Once more you open the door And you're here in my heart And my heart will go on and on Love can touch us one time And last for a lifetime And never go till we're one Love was when I loved you One true time I hold to In my life we'll always go on Near, far, wherever you are I believe that the heart does go on Once more you open the door And you're here in my heart And my heart will go on and on There is some love that will not go away You're here, there's nothing I fear, And I know that my heart will go on We'll stay forever this way You are safe in my heart And my heart will go on and on Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Çocukluğumda en çok sevdiğim çizgi filmimdi. Filmin sonunda Celine Dion'un söylediği bu şarkıda çalardı.Ödüllü müzikler sanırım bunlar.Ah özledim özledim.Nerede o eski aşklar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 şarkılarının adını bile tam olarak aklımda tutamasamda rap ve rocktan sapmayan beni yabancı müziğe teşvik eden kişidir Celine Dion. anlamadığım şeyi dinlemem mantığıyla ilerlerken şunu unutmuşum. Aslında müzik sözlerden öte , enstrmnlar ile işliyor içine ve o çalarken sen hayallerini kurup (alternatif olarak sözlerini Türkçe şekilde içinden kendin ekleyerek mırıldanabilirsin) rahata kavuşacaksın. Yaz akşamları yatarken daha hoş olur herhalde ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Marilima Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Ben de çocukken bu filme bayılırdım! Baştan sona çok güzeldi Beauty and the Beast... Müziği de filmin kendisi gibi etkileyiciydi... Çoğu Disney animasyonu (özellikle de prensesler grubu) güzel müziklere sahip ve çoğu da bunun kanıtı olarak ödüllü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.