cancanan Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2006 Ünlü bir futbolcu karısını öldürmekle suçlanıyordu. Futbolcu yakalanmıştı. Ama karısının cesedi ortada yoktu. Durusma Amerikan filmlerindeki gibiydi. Futbolcu sanık sandalyesinde oturuyordu. Kucak dolusu parayla tuttuğu avukatı jüriyi ikna etmeye uğraşıyordu: "Sayın jüri üyeleri, müvekkilimin suçsuz olduğuna yürekten inanıyorum. Buna az sonra sizler de inanacaksınız. Neden mi? Bakın, şimdi 1'den 10' a kadar sayacağım ve müvekkilimin öldürdüğü iddia edilen karısı bu kapıdan içeri girecek... 1, 2, 3, 4, 5, 6,7, 8, 9, 10..." Bütün jüri kapıya döndü. Kimse girmedi içeri. Avukat bir savunma dahisiydi,öldürücü hamlesini yaptı: "Bakın, siz de kadının öldüğüne inanmıyorsunuz.Çünkü hepiniz içeri girecek diye kapıya baktınız. işte kararı buna göre vermenizi talep ediyorum." Jüri, ünlü futbolcuyu suçlu bulduğunu bildirdi ve dava bu sekilde sonuçlandı. Mahkeme çıkışında avukat, bayan jüri başkanına yaklaştı: "10' a kadar saydigimda siz de diğer üyeler gibi kapıya bakmıştınız.Neden böyle bir karara imza attınız?" "Doğru" dedi jüri başkanı; "Ben de kapıya baktım, ama müvekkiliniz kapıya bakmiyordu!.." Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 ben bunu duymuştum bi yerde çok komik bişi ya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 haha kendi salaklığına gitmiş futbolcu. avukat çok akıllıymış ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 evet avukat çok akıllı.bu yazıyı bi yerde okumuştum hatta bu avukatın hayatını da okumuştum çok kurnaz ama şu da var mahkemeden önce böyle bişey yapacağını bişekilde iletmeliydi futbolcuya.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 yeteri kadar akıllı değilmiş meğer. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 Vayy bea Akıl küpü mübarek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 jüri başkanı daha akıllıymış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 keske avukat biraz daha akıllı olsaydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kukla Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 bence her ikiside çhook akıllılarmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest dream_boy Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 harbi akıllı ama yaptığı plan işe yaramadı...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 avukatta bayaı bi kurnazmış ama ondan kurnazlarıda varmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2006 ınsanların verdıklerı tepkılere cook gusel bı ornek ve adam bunu cok gusel kullanmıs ama cevresınde de ıyı bı gozetmen varmıs vekılıı yakalanmıs ne yazıkkı yoksa gusel dusunulmus bı plan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 kadın dönüp kapıya bakarken futbolcunun kapıya bakıp bakmadığını nasıl görebildi? -------------------- evet avukat çok akıllı.bu yazıyı bi yerde okumuştum hatta bu avukatın hayatını da okumuştum çok kurnaz ama şu da var mahkemeden önce böyle bişey yapacağını bişekilde iletmeliydi futbolcuya.. Nerden bilsin juri üyelerinin bu kadar zeki olduklarını.Aklına gelmemiştir bu durum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 avukat aslında iyi bir hamle yapıyor aslında .. futbolcu kendi kendini ele verdii kapıya bakmış olsa belki görüşler değişeçektii..resmen ben öldürdüm ölü kadın nasıl içeri girebilirkii tepkisi vermişş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 jüri başkanı en bastan kararını vermiş ki kapıya bakmamış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 avukat daha akıllı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.