Ryze Oluşturma zamanı: Mart 27, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 27, 2016 Merhaba. Ben ailem tarafından tatil günlerinde özellikle pazar günü zorla köy işlerinde calıştırıyorlar ki cinler tepeme geliyor tabiki. Hayatta en nefret ettiğim şey zorla çalıştırılmak . Bende ki negatif enerjiyi hissetsinler istiyorum şimdiye kadar beddua ve lânet okumaktan başka bir şey yapmadım. Evet evde nasıl negatif enerji alanı oluştururum? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
catlovesjuly Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 Sitede kara büyü ve karanlık çalışmaların paylaşımı kesinlikle yasak. Negatif enerji alanını nasıl algılıyorsunuz bilmiyorum, fakat istediğiniz şeylerin etkileri yaptığınıza yapacağınıza pişman ettirir. Hele ki enerji çalışmalarında tecrübeniz yoksa. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 1. Suratını as. 2. Asabilik yap. 3. Sürekli laf sok. 4. Hiçbir şeyden memnun kalma. 5. Sürekli söylen. 6. İşten kaytar. İş düzgün yapma. Otomatik negatif yayacaksın. Enerjisel Çalışma yapmana gerek yok. Kendi gıcık ve negatif doğanı yansıtman yeterli. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar