erost Oluşturma zamanı: Mart 27, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 27, 2016 PFI Turkey'in tekrar aktif oluşu ile birlikte Pagan Federation International kimdir ? Neyi hedefliyoruz ? Nasıl iletişim de kalabiliriz ? Birbirimize ne gibi faydalar sağlıyabiliriz ? Vb PFI bünyesi ile ilgili merak ettiğiniz her sorunun cevabını almak , bizi tanımak isteyen herkes etkinliğimize davetlidir. Etkinliğe gelecek kişi sayısına göre nerede buluşulacağı güncellenecek ve haber verilecektir. Herkese açıktır. 3 Nisan 2016 Kadıköy'de 13.00'da gerçekleşecek. https://www.facebook.com/events/205661973140557/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Güzel bir buluşma diliyorum. Bu tarz aktiviteler umut verici Türkiye için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Darkboys Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 sonunda istanbulda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Güzel bir buluşma diliyorum. Bu tarz aktiviteler umut verici Türkiye için... Aynen katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erost Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2016 Toplantı için yola koyulduk katılmak isteyen dostlar için hala davet açıktır. Teşekkürler sirius Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2016 Etkinlikten hangi Cafe'ye geçtiğinize ilişkin bilgi paylaşılırsa ilerleyen saatlerde geçerken uğrama ihtimalim var. Ancak saat 13.00'e yetişemeyeceğim kesinlik kazandı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.