paganlaw Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2016 Battle Beast, Finlandiyalı heavy metal müzik grubudur. 2008 yılında kurulan grubun vokalisti Noora Louhimo, basçısı Eero Sipilä, gitarcısı Juuso Soinio, klavyecisi Janne Björkroth ve davulcusu Pyry Vikki'dir. Şimdiye kadar 2011'de Steel, 2013'te Battle Beast, 2015'te Unholy Savior olmak üzere üç albümleri piyasa çıkmıştır. Güçlü bas ve davul kullanan grubun vokali bayanın da güçlü, yırtıcı ve dikkat çekici bir özelliğe sahip Vokalin neler ortaya koyabildiğinigörmek için "Let It Roar" şarkısını öneririm. Eski vokalistini de yabana atmamak gerek ancak yeni vokalisti daha beğeniyorum, eski vokalistin adı ise Nitte Valo idi. Bir de basçıları hiç yerinde duramıyor hep bir göz önünde bulunma isteği Eski metal müzik havasını yansıttıklarını düşünüyorum ve beğenerek dinliyorum. Grubun bazı şarkıları: [video=youtube;enSmON-pcpA] Eski ve yeni vokalist beraber canlı performans: https://www.youtube.com/watch?v=q2_NM_Nj2pU Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Genclik Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2020 İngilizceden çevrilmiştir-Battle Beast, 2005 yılında Helsinki'de kurulan bir Finlandiya ağır metal / güç metal grubudur. İlk kadro gitarist, Juuso Soinio ve Anton Kabanen ve lise arkadaşı davulcu Pyry Vikki'den oluşuyordu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.