OxyGeN Oluşturma zamanı: Nisan 14, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 14, 2016 Merhabalar konuyu nasıl anlatsam bilemiyorum ancak söyle özetleyeyim;örneğin ben kuzeye gidiyorum başka bir arkadaşım güneye gidiyor bu sırada biz karşılaşıyoruz daha sonra ben selam verip geçiyorum ondan sonra 1-2dk yürüyorum ve o arkadaşı tekrar önümde hemde bayağı yol almış olarak görüyorum ve eminimki koşsa bile beni geçemez 1 yıldır arada sırada böyle olaylar yaşıyorum sizce bu nasıl oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Kesin 3 harfliler... :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Kötü arkadaş seçimi insanı delirtir annem hep söylerdi de inanmazdım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AKagNA Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Bazen gerçeklik algım tamamen çökebiliyor. Tüm hayatı tamamen bir rüyaymış gibi algılayabiliyorum, bazen dakikalar geçmiyor, geçen gün defalarca yatıp kalktım, tonlarca rüya gördüm, telefonu tekrardan açtığımda dakika olduğu gibi duruyordu. Bende ayırt edemezdim heralde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2017 3 ay önce vefat etmiş komşusunu işlek bi caddede görüp selamlaşıp geçen, 5-10 saniye sonra farkına varıp arkasına dönüp bakan ama göremeyen arkadaşım var benim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.