ErSt_QuEr Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2006 http://img180.imageshack.us/img180/1461/fortopmarriedjy2.jpg MARRIED WITH CHILDREN BUNDY'LER GERİ DÖNDÜ! Televizyonun belki de en antipatik, buna rağmen en çok sevilen ailesi Bundy’ler bir kez daha karşımızda. “Married with Children”, bu kaybetmeye mahkum ailenin komik maceralarını ekrana getiriyor. İlk izlediğinizde belki de tuhaf gelir, “Ne pislik aile!” dersiniz. Daha ikinci bölümden itibaren alışmaya başlar, birkaç bölüm sonra da tiryakisi olursunuz. Married with Children’ın özelliği de bu zaten: “Beyaz süprüntü” bir aile hakkında olması. Baba Al’ın reisliğindeki aile anne Peggy, kızları Kelly ve oğulları Bud’dan oluşuyor. Bir de Buck adlı köpekleri var. Bundy’ler, uyumsuzluk içinde Chicago’da yaşıyorlar. Hayatlarına hep bir kaos hakim, sürekli birbirleriyle atışıp duruyorlar. Ama, ailenin babası Al’in dediği gibi, daima birlikte kalacaklar: “Sevgi, nefret, baksana, biz aileyiz, ne fark eder ki?” Evleri müstakil, komşuları da Marcy ile kocası (ya da, kocaları). Marcy, dizinin komik unsurlarından biri. Al’in onu beğenmemesi, sık sık kafa bulması, hatta hakaret etmesi de, Married with Children’a has espri anlayışının tezahürleri arasında. Bundyler’in imrenilir bir hayat sürmediği ortada. Peggy ile çocuklar sefil hayatlarının faturasını hep Al’e çıkarıyor. Kötü bir şey olduğunda babalarına alaylı bir şekilde teşekkür ediyorlar. Öte yandan, birbirlerinin başarısızlıklarından keyif de alıyorlar. Yine de, Bundy kutlamasına giriştikleri neşeli anları var. Aile arabaları da onların toplumdaki seviyelerinin bir yansıması gibi: 1970’lerin başından kalma bir Dodge kullanıyorlar. lise zamanından beri izlemekten bıkmadıgım dizi.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2008 cnbs e ve e2 de hala yayınlanıyor daha önce bir kaç kez izledim halde hala kendini izlettiriyor. hayatımda izlediğim en iyi komedi dizisi . paylaşım için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2008 Çok eğlenceli bir film Hala izlenebiliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2008 sit-com'ların bir numarası diyebilirim.. Çok iyi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F5uck Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2008 al bundy'nin bezginliği öldürcek beni bi gün: D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2008 bu filmin türkünü yapmıslardı bide bu kadar aynısı yapılmaz yav:) yıldız kaplan falan oynuyodu bolumler falan da tutuyo bazı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 bu filmin türkünü yapmıslardı bide bu kadar aynısı yapılmaz yav:) yıldız kaplan falan oynuyodu bolumler falan da tutuyo bazı evet evet hatırlıyorum iğrenç bir diziydi o:D:D gerçi ben bunu da pek sevmiyorum özellikle gülme efektinden sonra al bundy nin suratındaki aptal ifadeye sinir oluyorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 dar gelirli bir aile.. eski anıları ve hayalleri ile yaşayan ayakkabı satıcısı baba.. sürekli para harcamıyı seven beceriksiz bir ev hanımı anne.. sexy ve saf kızları.. aklı kadınlarla meşgul olan beceriksiz oğulları.. arada dağıtan, mantıklı hareket eden ve Al'le sürekli takışan komşuları Marcy... sanırım bazı açılardan kendimize yakın buluyorduk.. karakterlerin rollerini hakkını vererek canlandırdığı ve absüst olmasına rağmen sıcak bir aile... sanki hepsi beceriksizlerden oluşmuş gibi.. olumsuz gelebilecek özelliklerinin yanında bir sevimlilik vardı.. sevdiğim diziler arasındaydı.. sanırım dizinin şarkısını F.Sinatra seslendiriyordu.. paylaşım için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Al Bundy Cnbc-e hala yayınlıyor mu bilmiyorum ama yayınladığı dönemde çoğu bölümü kaçırmadan izlemiştim. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 oo çok sevdiğim bir diziydi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.