Kuranes Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2007 En sevdiğiniz fantastik seri nedir ? Forgotten Realms . Dragonlance . Enwor . Lord Of The Rings . Dune . Harry Potter . Ravenloft . Darksun . Ellenium . Ölüm Kapısı . Pern . Yerdeniz Büyücüsü Serileri . Gedik Savaşları . Zaman Çarkı . Vlad Taltos . Amber Yıllıkları . böyle bi fikir vermek amacıyla aklıma gelenleri yazayım dedim . 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 ejderha mızrağı en geniş kapsamlı ve güzel serisidir.ama yuzuklerin efendisi üçlemeside gayet sevdiğim bir kurgudur..bi de silmarillion seriside cok güzelmiş. ama hala okumadım:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 lotr..tek geçerim....tolkien olmasaydı diğerleri de olmazdı....tolkien kraldır babadır candır canandır:) @ensi diğer dünyalara saygısızlıkta bulunmak istemem ama diğer dünyaların ilk kitapları ,serileri hariç para için yapılmış ticari şeylerdir...naçizane fikrim... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 haklısın ilk serilerden sonrakiler ticarete dökülmüş...bende öyle düşünüyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 Dragonlance.Ejderha mızrağı macera ve aksiyon bakımından en iyi seridir.Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi Losteirosss'unda dediği gibi,hepsinin İlham kaynağıdır.Ben de ticari olduğunu düşünüyorum ilk serilerden sonra ama hala okumakta ısrar ediyorum,eğer aynı yazarlar yazmışsa eserleri tadı kaçmaz bence.Diğer serileri tam olarak okumadım eğer cesaret edersem Zaman Çarkı'na başlamayı düşünüyorum.Eylül'de Forgotten Realms'e başlayacağım.Anayurt'u aldım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 LOTR-tek cilt-özel basım elimde bulunmakta,baştan sona okudum ve harikaydı Sonra da Silmarillion'u okudum,üstüne bu kitap çok da nefis oldu... Orta Dünya'nın daha doğrusu evrenin yaratılış destanı... Cücelerin yaratılış sebelerinden,insanlar arasındaki kardeş katliamına elf-insan aşk olaylarına bir çok şey var içinde... Herkese tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 evet silmarıllıonun fılmı cekılsın konusunda hala ısrarlıyım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 ben stephen king => kara kule derım! okudugum en guzel kıtap serisidir! tsk! saygı ve sevgılerımle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 evet silmarıllıonun fılmı cekılsın konusunda hala ısrarlıyım:) Bence filmi çekilebilecek bir kitap değil,beceremezler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 En sevdiğiniz fantastik seri nedir ? Forgotten Realms . Dragonlance . Enwor . Lord Of The Rings . Dune . Harry Potter . Ravenloft . Darksun . Ellenium . Ölüm Kapısı . Pern . Yerdeniz Büyücüsü Serileri . Gedik Savaşları . Zaman Çarkı . Vlad Taltos . Amber Yıllıkları . böyle bi fikir vermek amacıyla aklıma gelenleri yazayım dedim . Keşke serilerin isimlerini yazsaymışsın...Çünkü aynı evrende geçen birden fazla seri var(Forgotten Realms,(Drizzt serileri var,Priest serisi var,Elaine Cunningham'ın yazdığı seriler var(adlarını hatırlayamadım(pek te sevmem zaten:))))Dragonlance,(Geneli Weis ve Hickman'ın kitapları ama bağımsız serilerde var(önceki serilerden yan karakterlerin eşliğinde)Ravenloft(Strahd'ın serileri var,Azalin'inkiler var)) Sadede gelecek olursak(!);Fr,Dl,Rl,Lotr,Dune,Ölüm Kapısı(Death Gate Cycle ingilişcesi) severiz,okuruz... Geri kalanları okumadım,ama aşağı yukarı biliyorum konularını,pek ilgimi çekmedi.Ha bu arada orda bi de Shannara serisi eksik(yanlış yazmış olabilirim,affola) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kuranes Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 bu arada tolkien sevenlere lord dunsany öneririm . kendisi dunsany baronudur ve irlandalıdır . tolkien'in etkilendiği ve yüzüklerin efendisinin ilham kaynağını oluşturan yazardır . adının türkiye'de pek duyulmamış olması da işin ilginç tarafı . türkçeye çevrilen bi kaç kitabı var sanırım . tolkien severlere önerilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 bencede lotr,forgetten dan drizzt do'urden serileri silmarillion,ejderha mızrağı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Ejderha Mızrağı serisi bana göre en iyi fantastik kurgu serisi ardından da Shannara serisi ve malesef şu an Shannara Serisinin son kitabını okuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Forgotten Realms Dark Elf Trilogy Raven Loft serisi... özellikle I Strahd Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xandercan Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 bu listedeki serilerden sadece HP serisini okudğum için kuşkusuz onu diyebilirim =) diğer serileride okusam Hp den vazgeçmem yinede.. ama en iyi seri olduğunu iddia etmiyorum tabi bazı insanlarla tanışmama vesile olmasından vs hayatımda önemli bir yeri var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Harry Potter Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
entron Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2007 Listedekilerin çoğunu okudum. Tercihim Zaman Çarkı dır. 12. cildi beklemekteyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2007 diablo 1-2-3... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kuranes Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2007 diablo 1-2-3... vay diablo okuyan da varmış ha kitaplarını pek sevmedim ama d2 hala bnetten oynuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nymphe Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2007 yüzüklerin efendisi ve ejderha mızrağı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2007 vay diablo okuyan da varmış ha kitaplarını pek sevmedim ama d2 hala bnetten oynuyorum diabloyu cok eskiden okudum 3n sedigim bende yeri apayrı olan üçlemelerin başındadır.. oyununuda bitirdim ama tekrar tekrar oynamaktan zevk duyuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zanzarah Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2007 tabikide en başta yüzüklerin efendisi var onun ardından da ejderha mızrağı geliyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 Heroes bu tür güçleri olan insanlar hep ilgimi çekmiştir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lycantrophe Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 Forgotten Realms drizzt in serileri müthiş oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Flamee Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 kesinlikle ve kesinlikle harry potter=)=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.