kerimov Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2016 Açıkçası konuyu nereye açacağımı bilemedim ve en yakın burası geldiği için buraya yazmaya karar verdim. Başlıktan da anlaşılacağı üzere bir anda aklımda rastgele bir isim ve soyisim beliriyor başka dillerde. Hayatımda daha önce hiç görmediğim,duymadığım,varolmamış isimler. İçimden tekrarladığım gibi dışımdan da söylüyorum, ve hiç yabancı gelmeyen bu yabancı isimleri her yerde arıyorum fakat yine de sonuç elde edemiyorum. Acaba reenkarnasyon gibi bir durum söz konusu olabilir mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum şu sıralar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eolo Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Yaşadığınız olayın benzeri bende de sürekli oluyor. İsimler, şarkılar, büyülü sözler, mekanlar türetiyorum zihnimde bilinmeyen dillerde. Fakat hiçbir zaman doğaüstü olduğunu düşünmedim. Yaşadığınız olayın çağrışımlar nedeniyle olması gerekiyor. Mesela lilith ismini duydunuz diyelim zihniniz daha sonra bu çağrışımı lilithivium olarak size hatırlatabilir. Gayet normal bir şey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komanche Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Biraz örnek vermeye çalışırsan bizde araştırırız dostum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kerimov Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2016 Yaşadığınız olayın benzeri bende de sürekli oluyor. İsimler, şarkılar, büyülü sözler, mekanlar türetiyorum zihnimde bilinmeyen dillerde. Fakat hiçbir zaman doğaüstü olduğunu düşünmedim. Yaşadığınız olayın çağrışımlar nedeniyle olması gerekiyor. Mesela lilith ismini duydunuz diyelim zihniniz daha sonra bu çağrışımı lilithivium olarak size hatırlatabilir. Gayet normal bir şey Haklı olabilirsiniz, yanıt için teşekkür ediyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciddreamer Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Bazen bu deneyimlerin aynısını ben de yaşıyorum. Bilinçaltı kaynaklı olması büyük ihtimal. İsimleri çeşitli platformlarda aratsam da sonuç elde edemedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.