Elesis Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2007 http://aycu09.webshots.com/image/25288/2001158014371049553_rs.jpg İtalya'nın Cinitavecchia adlı küçük bir kasabasında 10 yıl önce bir gece gözlerinden kan gelmeye başlayan Hz. Meryem heykelinin esrarı çözülemedi İtalya'nın Cinitavecchia adlı küçük bir kasabasında 10 yıl önce bir gece gözlerinden kan gelmeye başlayan Hz. Meryem heykelinin esrarı çözülemedi. Tarihçi, din adamı ve doktorlardan oluşan araştırma grubu, 10 yıllık çalışmaların ardından heykelin kan ağlamasına mantıklı bir açıklama bulamadı. 1995'te röntgen cihazlarıyla yapılan ilk incelemelerde de heykelin içinde herhangi bir düzenek bulunamamıştı. Katolikler tarafından "insanlığın günahları için ağladığına" inanılan heykel, geçen 10 yıl içinde 14 kez daha ağlarken görüldü. Not: Daha önce buna benzer bir konu açmıştım aynısı değildir,o konuda bahsettiğim heykel de budur!Saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
maximum Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2007 bu konu forumda var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Notu oku önce! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Varolan konuya ekleme yapmalısın öyleyse.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Dediğim gibi Nora aynı konu değil yerler,zaman ve yaşayan kişiler tamamen farklı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest AnunnaKi Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 valla ne diyeyim ilginç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Ulumil Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Benim merak ettigim Meryem Ana heykeli kan aglarken bu kanin dna yapisini incelemislermi? Acaba bu kan genetik olarak hangi millete en yakin diye. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 ne önemi varki hangi milletten olduğu...Allah'ın kimseyi kimseden üstün yaratmamıştır dimi? önemli olan insanın karakteridir. Her ırktan iyi niyetli insan benim kardeşimdir. dna testi onun bi insan kanı olup olmadığını anlamak için önemlidir ama:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Çok ilginç yahu.. Daha önce dalları kesildiğinde kanayan ağaç duymuştum ama bu daha acayip.. Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 gercekten degısık bı konu paylasımın ıcın tesekkurler ama bu dna meselesı akıl karıstırıcı merak ettım bak sımdı yha:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 hemen hemen her korku filminde olur bu olay:) ilginç gerçek mi acaba:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Allah ın Türkleri üstün yarattığı konusunda bilgiler var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Allah ın Türkleri üstün yarattığı konusunda bilgiler var İyide senin söylediğinin bu konuyla ne alakası var üstün ırk ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 ağlarsa anam ağlar,gerisi bu resim gibi fake ağlar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemlikorsan19 Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 ağlarsa anam ağlar,gerisi bu resim gibi fake ağlar. kermm katılıorum sana diyelimki bu heykel aglıyor. peqi tanrı inancından önce putlara inanmakta haklımıydı insanlar. bu bi ihtimal asla put denilen heykel parcalarına inanmadım tıpkı bu heykel hikayesine inanmadıgım gibi ama böyle bi konu kafamı karıstırdı her zman dediğim gibi allah birdir ve hersey onun istegiyle olur paylasım için saol.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 ağlarsa Meryem anam ağlar,gerisi yalan ağlar :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
attart Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Hemen geyik yapalım o halde öyle mi? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 nostradamus du adı heralde onun zamanındaki bi olayla alakası olmalı -------------------- ne önemi varki hangi milletten olduğu...Allah'ın kimseyi kimseden üstün yaratmamıştır dimi? önemli olan insanın karakteridir. Her ırktan iyi niyetli insan benim kardeşimdir. dna testi onun bi insan kanı olup olmadığını anlamak için önemlidir ama:thumbsup: arkadaşım sana katılıyorum Allah herkesi eşit yaratmıstır.Peygamberler dışında heralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 gerçekten güzel bi paylaşım olmuş ellerine sağlık.harbiden merak ettim ya heykel neden ağlıyooo..?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lithium Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 stigmata filminden alıntı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 ağlarsa anam ağlar,gerisi bu resim gibi fake ağlar. Katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2009 ilginç bencede kan neden test edilmemiş ki? gerçek olmadığı için film hurafesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByShaweling Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2009 Bu bi filmde konu edinilmişti ama...Eé gözlerini delsinler baksınları içinde ne var ne yok olmuyo mu ? :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ikra Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2009 tuhaf.. ama bence saçma ya "heykel ağlar mı beea" diyesim gelmedi değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SanSolaris Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2009 Kanı incelememişlermi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.