Jump to content

Duygusal film önerisi istiyorum

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Merhaba dostlar bana Amelie, Pan'in labirenti vb. gibi ağlatacak cinsten filmler önerirmisiniz şimdiden teşekkürler :D

Yanıtlama zamanı:
kore filmi seversen hatırlanacak bir anı yı öneririm ..kesin ağlarsın:thumbsup:

Hiç kore filmi izlememiştim bugüne kadar izlicem şimdi bakalım ağlatıcakmı :D

Yanıtlama zamanı:

Her Çocuk Özeldir.

Şarkılar filmin akışını çok bozuyor ve saçma sahneler var ama ben bile ağlayacak gibi oldum.

Yanıtlama zamanı:

Nasıl bi yapım var bilmiyorum ama, kore yapımı my sassy girl'de hüngür hüngür ağlamıstım :cray:

Güzel filmdir tavsiye ederim:D

Yanıtlama zamanı:

hele ben....Hülooğğ diye ağladım resmen o filmde .. hele birde diyor ya kız;Ölmek mi istiyorsun ? diye...Harika bir film harika...sonu da efsaneydi aslında hep tanıştırılmak istiyorlarmış falan.. bak duygulandım..

+Abra

Yanıtlama zamanı:

evet dostum ben şimdi izlicem tekrar hem boş vaktim var hem hatırlamak adına:Diyi ağlamıstım hatta en cok bu filmde ağlamıstım simdi aklıma geldi kesinlikle izlenmesi gerek bir film ! !

Yanıtlama zamanı:

A Single Man , Match Point , Pride And Prejudice.. Ağlamak gerekmez , duygusal orgazma gerek yok . Bu tarz filmler duygunun içerisinde gezindirir seni .. Estetik olan budur .

Yanıtlama zamanı:

İlgilenirsen Sözün bittiği yer diye bir film var ben çok beğenmiştim.Bir de together diye bir film var ben izlemedim ama ablam çok beğenmişti.Sözün bittiği yeri izlemeni kesinlikle tavsiye ederim.

Yanıtlama zamanı:

What's eating Gilbert Grape?

The fountain

Ama ikincisi çok ağır ilerleyen bir filmdir.Herkes sevmeyebilir.

Yanıtlama zamanı:

Duygusal ve dram konulu filmleri izlemeyi seviyorum. Her zaman güllük gülistanlık değil sonuçta. Bende izlerken keyif alıyorum yer geliyor çok ağlıyorum ama başka başka hayatlarda da neler olduğunu anlıyorum. Bu listede: https://paratic.com/dram-filmleri/ en iyi dram filmleri yer alıyor göz atmanızı tavsiye ederim.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...