ReaLPiLLS Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2016 Merhaba dostlar bana Amelie, Pan'in labirenti vb. gibi ağlatacak cinsten filmler önerirmisiniz şimdiden teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 kore filmi seversen hatırlanacak bir anı yı öneririm ..kesin ağlarsın:thumbsup: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 kore filmi seversen hatırlanacak bir anı yı öneririm ..kesin ağlarsın:thumbsup: Hiç kore filmi izlememiştim bugüne kadar izlicem şimdi bakalım ağlatıcakmı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Klass... Ben çok duygulanmistim. Umudunu asla kaybetme.. Aklıma gelen bunlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Hayat güzeldir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Her Çocuk Özeldir. Şarkılar filmin akışını çok bozuyor ve saçma sahneler var ama ben bile ağlayacak gibi oldum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 The Man From The Earth Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Freire fall ı izle gitsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Nasıl bi yapım var bilmiyorum ama, kore yapımı my sassy girl'de hüngür hüngür ağlamıstım Güzel filmdir tavsiye ederim:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 hele ben....Hülooğğ diye ağladım resmen o filmde .. hele birde diyor ya kız;Ölmek mi istiyorsun ? diye...Harika bir film harika...sonu da efsaneydi aslında hep tanıştırılmak istiyorlarmış falan.. bak duygulandım.. +Abra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 evet dostum ben şimdi izlicem tekrar hem boş vaktim var hem hatırlamak adına:Diyi ağlamıstım hatta en cok bu filmde ağlamıstım simdi aklıma geldi kesinlikle izlenmesi gerek bir film ! ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 A Single Man , Match Point , Pride And Prejudice.. Ağlamak gerekmez , duygusal orgazma gerek yok . Bu tarz filmler duygunun içerisinde gezindirir seni .. Estetik olan budur . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 öneriler için teşekkürler boş vaktim olunca hepsini izlicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Gladiator,cindirella man,liverpool-besiktas 2008 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Gladiator,cindirella man,liverpool-besiktas 2008 Aman nevermore görmesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KurukafaDimtis Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 İlgilenirsen Sözün bittiği yer diye bir film var ben çok beğenmiştim.Bir de together diye bir film var ben izlemedim ama ablam çok beğenmişti.Sözün bittiği yeri izlemeni kesinlikle tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hashikio Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 What's eating Gilbert Grape? The fountain Ama ikincisi çok ağır ilerleyen bir filmdir.Herkes sevmeyebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Genclik Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2020 Duygusal ve dram konulu filmleri izlemeyi seviyorum. Her zaman güllük gülistanlık değil sonuçta. Bende izlerken keyif alıyorum yer geliyor çok ağlıyorum ama başka başka hayatlarda da neler olduğunu anlıyorum. Bu listede: https://paratic.com/dram-filmleri/ en iyi dram filmleri yer alıyor göz atmanızı tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.