ReaLPiLLS Oluşturma zamanı: Mayıs 26, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 26, 2016 Erotik açıdan bol içerik olsa da film de bi anlam var. İnsanlar bakış açısı neyse oradan bakar aynı bir bardağa yarım doldurulmuş su ve bu bardağın yarısı boş mu yarısı dolu mu olayı gibi. (özellikle sonu sizi şoke edicek biçimde bitiyor) İyi seyirler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Doğru şoke ediyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Abra buna nasıl yorum yapmamış.... İnanılır gibi değil vallahi :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Abra buna nasıl yorum yapmamış.... İnanılır gibi değil vallahi :D O içinden yaşıyor şu an Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rydernex Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Abra buna nasıl yorum yapmamış.... İnanılır gibi değil vallahi :D Aynen Nerdesin Abra..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 İçinden yaşıyor o içinden :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Bir aralar meşhurdu bu film , efendime söyliyeyim bende meraklanmıstım bi izliyim dedim,, izlemez olaydım, filmde anlam var sanat var diye fransız sinemasını yücelttiler,yücelttiler de ne oldu , he heeeyt abra izlemedi bile,film yapıcaz diye cıvkını çıkarıyolar bazen, bunu izliyeceğime 2 duygusal film izlerim ne biliyim my sassy girl, hachiko, falan izlerim ufkum genisler duyguların dilini ögrenirim,, he heyyt, güzel konu olmus bu arada asdfrg, hemen abra nerdesin diye serzenişte bulunan anafiel; şu filmi övmez olaydım o içinden yaşıyor diyen sevgili pia; umarım birgün böyle bir filme yorum yapmaya bile degmeyecek bir filmi icimden yasadıgımız düşünmezsin, ben içimden sadece aşk denilen duyguyu yasarım o da bazen dinlediğim duygusal sarkılara tezahür eder,lanet girsin:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Bir alkış alalım artık.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Bir aralar meşhurdu bu film , efendime söyliyeyim bende meraklanmıstım bi izliyim dedim,, izlemez olaydım, filmde anlam var sanat var diye fransız sinemasını yücelttiler,yücelttiler de ne oldu , he heeeyt abra izlemedi bile,film yapıcaz diye cıvkını çıkarıyolar bazen, bunu izliyeceğime 2 duygusal film izlerim ne biliyim my sassy girl, hachiko, falan izlerim ufkum genisler duyguların dilini ögrenirim,, he heyyt, güzel konu olmus bu arada asdfrg, hemen abra nerdesin diye serzenişte bulunan anafiel; şu filmi övmez olaydım o içinden yaşıyor diyen sevgili pia; umarım birgün böyle bir filme yorum yapmaya bile degmeyecek bir filmi icimden yasadıgımız düşünmezsin, ben içimden sadece aşk denilen duyguyu yasarım o da bazen dinlediğim duygusal sarkılara tezahür eder,lanet girsin:D OOO Abra dostum şimdi olmadı ama sanki ben tanımıyorum seni , insan arkadaşına şaka da yapmayıversin artık o zaman hemen zılgıtı yedik , neyse güzel film Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Eheheh tabiki şaka yapabilirsin, suç bende ki zamanında sevgili anafiele bu filmi övmüstüm tam senin tarzın diyerekten, oysa filmi izlememistim bile, lüzumsuz bir film afişinden belli olur zaten, neyse güzel film Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.