maybe Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2007 Arkadaşlar; Bir önerim var.Aramızda çok yetenekli arkadaşlarımız var .Neden Türkiye hakkındaki kehanetlerimizi yazmıyoruz? **Ps:Lütfen ciddi kehanetler olsun.Saçmalamayalım yani:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Ulumil Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Türkiye süper güç olacak mi? Dünya'nin genelini ilgilendiren kehanetlerin yanisira Türkiye'yi birebir ilgilendiren kehanetler de var. Mehdi inanci dogrultusunda Türkiye'de birçok cemaat Mehdi'nin Türkiye'den çikacagini ileri sürüyor. Yeni milenyumda çikacak olan Mehdi'nin basta Türkiye olmak üzere tüm dünyayi kurtarmasi bekleniyor. Türkiye kehanetlere göre siyaset, sosyal hayat, spor ve sanat alanlarinda da birtakim degisiklikler yasayacak. Ancak kim tarafindan ortaya atildigi bilinmeyen ve Türkiye'de büyük çogunluga hakim olan bir inanca göre Türkiye 2000'li yillarda süper güç olacak. Ortalikta dolasan kahenetlere göre, Türkiye 2040'li yillarda dünyada kendisinden bahsettirecek, 2050 yilinda ise dünyadaki tek süper güç olarak kabul edilecek. Yine kehanete göre Türkiye'nin süper güç olma asamasinda diger Türk devletlerinin de Türkiye'ye tâbi olmasi sözkonusu olacak. Burada varilmak istenen Osmanli ruhunun tekrar yeserecegi. Yani ayni kaynaga göre Türkiye önümüzdeki 10 yil içinde kendi eksikliklerini tamamladiktan sonra Avrupa Birligine girebilecek. Boyle bir iddia var. Sahsi fikrim Turkiye super guc olucak ama Mehdi denen bir kisiye bagli olarak super guc olunmaz .Calisarak bilimle teknolojiyle olucak.Ayrica bu kehanet bana biraz Islam sosu katilmis gibi geldi. Kehanette tek begendigim yer diger Turki cumhuriyetlerin bize tabi olmalari . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Su sıkıntısı yaşayacağız.. Ve konumumuzdan dolayı su savaşlarına girişeceğiz.. Türkiye önümüzdeki 20 yıl içerisinde avrupa birliğine giremeyecek.. Askeri alanda daha da güçlenecek fakat siyasi alanda zayıflayacak... Aslında yapılan yorumlar kehanetten çok öngörü gibi olacak... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Su sıkıntısı yaşayacağız.. Ve konumumuzdan dolayı su savaşlarına girişeceğiz.. Türkiye önümüzdeki 20 yıl içerisinde avrupa birliğine giremeyecek.. Askeri alanda daha da güçlenecek fakat siyasi alanda zayıflayacak... Aslında yapılan yorumlar kehanetten çok öngörü gibi olacak... sanki bay kahin yanınıza çırak olarak girebilir miyim acaba? kehanetleriniz duyulmamış şeyler de:rofl: sizden öğreneceğim çok şey var haliyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Önce duyulmuşları tekrarlayalım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Önce duyulmuşları tekrarlayalım... hmm alıştıra alıştıra asıl konuya gelcez diyorsun peki sayın hocam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 samsun ve yozgat sellerini önceden gördüümü sölemiştim az önce...burda da devamını getiriyim.enzer olaylar devam edicek sanırım...bu sabaha karşı yaptığım çalışmada herkesin panik halinde bi yere doğru koştuğunu gördüm...deprem ya da büyük kaza gibi bişeydi tam anlayamadım çok net değildi..birileri yerde yatıyordu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PaN Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Uludağ patlayacak! ama tarih veremiyorum:) kehanetlerin siyasi politikalar sonucunda gelişen olaylar olması gerekmez değil mi? öyle başlanmışta... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
maybe Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 ciddi bir kaos gördüm bugün.sonra döviz bürosu gördüm sonrada bayrak.Siz ne çıkardınız bunlardan:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deamor Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 Ben şöyle bişiy söyleyeyim açıkcası bu kehanet okadar iyi bişiy değil.Zira Mehdiden sonra diğeri geldiğinde dünya çok kötü bir hal alacak.Sonrada kıyamet kopacak.Şimdi komik bişy varmı gülelim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2008 ülkemizin sahip olduğu enerji çok fazla ülkemiz rahata erecek kısa zamanda belki bazı tehlikeler daha yaşanacak ama şunu iddia ediyorum ki dünyada ülkemizin üstüne ülke olmayacak gün gelecek ve herkes Türk olacak bu kehanette benden olsun ve uzayda yaşayan diğer varlıkların da ülkemize çok faydaları olacak var da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Enbe orkestrası önümüzdeki 10 yılda dağılacak ,önümüzdeki 50 yılda türkler aya çıkarak kolbastı oynayacak ,önümüzdeki 20 sene içerisinde bülent ersoy erkek olacak. Bu kehanetlerde benden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 atmaca ama bunlar çok realistik olmuş. Pek kehanete benzememiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
greyhuman Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 şimdi yazdıklarım dalga geçmek için değildir annemin görüğü bir rüyadan yola çıkarak söylüyorum; -türkiyeye nükleer bomba ya da kimyasal bomba atılcak eh tabi bunun sonucunda 3.dünya sawaşının çıkacaını söylmeme gerek yok,(bu annemin rüyasıyla ilgili işte) -mehdi türkiyeden çıkıcak gibime geliyo, -ve yine benim gördüüm we ''röyam'' adlı başlıktaki rüyamdan yola çıkarak dinciler güçlenicek, -kapitalizm çoooook artıcak bi yandan firmalar we sahipleri her gün 2 tır dolusu para kazanırken, halk darfur a dönücek, -susuzluk tabi bi kehanet deil ama daha da kötüleşicek:( -türkie süper güç falan olmucak... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SaNaLKaHiN Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Kardeş şayet Türkiyeye bomba atılacaksa.. Ki ben düşman olsam direk kocaeli-çatalcaya atarım ki bundan sonra Türkiye beilini doqrultamaz(mazaLLah).. Ama biz burdaki denqe siyasetiyle yani hep qüçlüyü kendimize düşman etmeyerek qeçinip qidioz qibime qelio... Sonra şu dinciler konusunda demek istediğini anlayamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kaderaelegram Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 çok yakın bir zamanda, kaos yaşanacak. kaos un ardından, biri gelecek. tuhaf birisi(siyasi yönü gelişmiş) . türkiye nin başına geçecek. ardından, düşüncelerini hızlıca hayata geçirecek ve türkiye süper güç olacak. yeni bayrak oluşturacak ve yeni bir güç demek oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
greyhuman Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Kardeş şayet Türkiyeye bomba atılacaksa.. Ki ben düşman olsam direk kocaeli-çatalcaya atarım ki bundan sonra Türkiye beilini doqrultamaz(mazaLLah).. Ama biz burdaki denqe siyasetiyle yani hep qüçlüyü kendimize düşman etmeyerek qeçinip qidioz qibime qelio... Sonra şu dinciler konusunda demek istediğini anlayamadım ben zaten şuraya atılcak demedim, türkienin herhangi bi yeri olabilir, ayrıca bizim denge siaseti pek bişeye yaramıo onlar kendi çıkarlarına bakıyo.dinciler derken, iran gbi olmak anlamında dedim.yani negatif bi gelecek beklio bizi.rüyalar bölümünde röyam die bi başlık war ordan bakabilirsin rüyama. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SaNaLKaHiN Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Kardeş kaos diosun yakın zaman da diosun.. Şimdi şu önümüzdeki 5 sene siyasi yönü gelişmiş birisinin başa qeçmesi mümkün değil.. sonra zaten kaostan sonrada bi 5 sene geçmesi lazım ortamın sakinleşmesi için.. yani o kadar yakın zamanda hareket yok buralarda.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
greyhuman Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 çok yakın bir zamanda, kaos yaşanacak. kaos un ardından, biri gelecek. tuhaf birisi(siyasi yönü gelişmiş) . türkiye nin başına geçecek. ardından, düşüncelerini hızlıca hayata geçirecek ve türkiye süper güç olacak. yeni bayrak oluşturacak ve yeni bir güç demek oluyor. ne gibi bi kaos, ne açıdan tuhaf, ne zaman süper güç olucaz, yeni bayrak derken türkie yıkılıp yeni bir devlet mi kurulcak demeye çalışıosun, bu kaos ne zaman? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SaNaLKaHiN Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 ben zaten şuraya atılcak demedim, türkienin herhangi bi yeri olabilir, ayrıca bizim denge siaseti pek bişeye yaramıo onlar kendi çıkarlarına bakıyo.dinciler derken, iran gbi olmak anlamında dedim.yani negatif bi gelecek beklio bizi.rüyalar bölümünde röyam die bi başlık war ordan bakabilirsin rüyama. Tamam bu senin kehanetin.. ßende karşı çıkmıyorum dikkat edersen.. Ama kendi fikrimi söylememede kızmazsın umarım.. ßi kere burası Türkiye yani sosyal olarak iran qibi olmamız olanaksız.. Şu rüyanı bide kende adına yorumlarsan bu negatif qelecek senin hakkında olamaz mı?.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
greyhuman Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 kızmadım zaten:Dumarım olmaz senin dediğin gibi, fikrinide merak ettim doğrusu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SaNaLKaHiN Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Uamarım senin dediqin qibide olmaz ikiside kötü.. ßen fikrimi söyledim yani ülke adına değil de kendi iç ülken adına yorumladıqında... MazaLLaH.. Himm ßide ülke olarak ßenje hep iLeri qideceqiz.. : )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 ülkemizin üstünde güç olmayacak merak etmeyin;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Turkiyenin yakin bir zamanda 2. Iran ve Pakistan olmasi muhtemel. Tum yatirimlar kendi goruslerini destekleyenin tarafina yapilacak. Bir ic savas olasiligi var. Onemli bir bilim adami, siyasetci veya gazeteci oldurulecek, ve kaza susu verilecek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 2008 yılı içerisinde kötü birşey olacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.