Anafiel girl Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2016 Kendime yaptığımda icimdeki korkuyu doğru tahmin etti... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Sosyal fobik mişim. Bak üzüldüm şimdi. Arkada çalan amatör/profesyonel parçanın ne olduğunu bilen/fikri olan var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Abi olmadı ya... Adımız vampire çıkacak, karanlıkta oturuyorum her gece, evde ışık açık kalınca hemen kapattırıyorum ve karanlık fobisi çıktı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Abi olmadı ya... Adımız vampire çıkacak, karanlıkta oturuyorum her gece, evde ışık açık kalınca hemen kapattırıyorum ve karanlık fobisi çıktı. O zaman başka yönlere yor yorumu.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 O zaman başka yönlere yor yorumu.... Belki de kendi korkularımın üzerine aşırı giden bir insan olarak, bu yöndeki bir aşırılığı vurgulamıştır. Ama açıkçası altı üstü bir test işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SilverCavalry Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 80 çıktı ama tam tersine,insanlara gösteri yapmayı etkileşimde bulunup karşılarına çıkmayı çok severim ve bu konuda da bana hep güvenilmiştir. 30 puan fazla vermişsiniz :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Karanlık korkusu çıktı. Ama test biraz saçma geldi yalnızca puanlara odaklı olduğu için. Örneğin gece saatlerini sevdiğimi söylememe rağmen karanlık korkusu çıkması. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Korkusuz değilim ki ben bu test beni yersiz övüyor 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Test korkum var o yüzden yapmadım . . Genjler sizler bu testler ile oyalanırken parayı götüren götürüyor , asıl test için hayata atılmanız lazım ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Sidar'dan özlü sözler.... harikaydı ama neden hep benim konularıma böyle yorumlar yazıyorsunuz.. cok rencide oluyorum valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SystemFail Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 140 ve doğru Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Luwian Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 En büyük silahım hiç bir şeyden korkmamak. Ama alaycı da değilim. Yani normalde korkulan şeylerden korkmam ama saygı duyar, ciddiye alırım. Testte sadece 20 puan aldım. Oda mecburen oldu. Zira esas tercihim listede yoktu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SilverCavalry Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 En büyük silahım hiç bir şeyden korkmamak. Ama alaycı da değilim. Yani normalde korkulan şeylerden korkmam ama saygı duyar, ciddiye alırım. Testte sadece 20 puan aldım. Oda mecburen oldu. Zira esas tercihim listede yoktu. Şu tarz konuşan insanların sürekli yan bastığını bilmek de güzel birşey. Korkusuz bir insan ancak cahildir. Korkusuzluk ve cesurluk farklı şeylerdir ve hayatta/hayatımızda korkulmasa da endişe edilmesi gereken pekçok şey var. Bilmeyen kişi korkmaz ve korku illaki birinden zarar görmekten korkmak veya bilinçle alakalı değildir.Cahiller korkusuzum der,korkaklar "korkuyorum" der,zekilerse "sadece endişeleniyorum" der. Seni korkutucak onbin tane şey var da,hiçbiri/hiçbirşeyle karşılaşmamışsın belli ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Luwian Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2016 Şu tarz konuşan insanların sürekli yan bastığını bilmek de güzel birşey. Korkusuz bir insan ancak cahildir. Korkusuzluk ve cesurluk farklı şeylerdir ve hayatta/hayatımızda korkulmasa da endişe edilmesi gereken pekçok şey var. Bilmeyen kişi korkmaz ve korku illaki birinden zarar görmekten korkmak veya bilinçle alakalı değildir.Cahiller korkusuzum der,korkaklar "korkuyorum" der,zekilerse "sadece endişeleniyorum" der. Seni korkutucak onbin tane şey var da,hiçbiri/hiçbirşeyle karşılaşmamışsın belli ki Tam aksine bilen insan korkmaz. Korku, cahilleri yönetmenin en etkili yoludur. Ben cesur olduğumu savunmadım. Kendimi korkusuzca yola atmam. Ama kaza korkusuyla da yoldan uzak durmam. Hayatımda beni korkutacak çok şey oldu. Ama onlardan korkarak değil anlamaya çalışarak üstesinden geldim. Ama bana sorarsan beni en çok ne rahatsız eder, söyleyeyim: yazdıklarımı anlayamacak kapasitedeki insanların, söylemek istediğimin tam aksi mana çıkarmasına çok içerlerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yasemin ceren Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Korkular neden insanın başına geliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.