rydernex Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2016 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rydernex Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2016 resim boyutlarımı küçülttüm.... yorumlarınızı bekliyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2016 Çoookkk başarılılaarr.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2016 Güzel olmuşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2016 Sonuncu oldukça iyi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nundia Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2016 İlki ve sonuncusu oldukça hoşuma gitti.Devamı da gelirse çok sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rydernex Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2016 Yorumlarınız için çok tesekkur ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pion87 Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Çizimler çok güzel , 1 ve 5 numara çok çok iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rydernex Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Çizimler çok güzel , 1 ve 5 numara çok çok iyi Çok teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Sanatsal ve çok güzeller Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Oldukça hoşlar, lütfen yaptıkça güncelle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rydernex Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Oldukça hoşlar, lütfen yaptıkça güncelle Teşekkür ederim arkadaşlarda bir sene oldum paylaşali :Dd Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Teşekkür ederim arkadaşlarda bir sene oldum paylaşali :Dd Henüz görüyorum ben. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Daha yeni keşfedildin sister Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rydernex Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Henüz görüyorum ben. Neeeeee ?????? Her neyse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Biri resim manyağı ama paylaşmıyor,öteki grafitici... Aileden gelen bir şey herhalde.Ne kadar sanatçı bir aile Grafitilerin devamını diliyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rydernex Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Biri resim manyağı ama paylaşmıyor,öteki grafitici... Aileden gelen bir şey herhalde.Ne kadar sanatçı bir aile Grafitilerin devamını diliyorum... Aileyi nereden çikardin benim ailede resim yapan yok ki Tesekkur ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 denizfeneri hayırdır. seni tanıyoruz da kendini mi saklıyorsun işkillendim bak. asdsfhgfh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Aileyi nereden çikardin benim ailede resim yapan yok ki Tesekkur ederim denizfeneri hayırdır. seni tanıyoruz da kendini mi saklıyorsun işkillendim bak. asdsfhgfh Ya siz kardeşsiniz ya,Nur da resme meraklı,ondan dedim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Ya siz kardeşsiniz ya,Nur da resme meraklı,ondan dedim... mükemmel çizimlerimiz olsa paylaşırız canım, neden paylaşmayalım. mükemmel olsa da paylaşmazdım sanırım. şimdikileri nameste ile paylaşıyorum amatörce çizimler diye yani. gırgır makara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 mükemmel çizimlerimiz olsa paylaşırız canım, neden paylaşmayalım. mükemmel olsa da paylaşmazdım sanırım. şimdikileri nameste ile paylaşıyorum amatörce çizimler diye yani. gırgır makara Nameste nin de dediği gibi önemli olan seni rahatlatması ve mutlu etmesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Nameste nin de dediği gibi önemli olan seni rahatlatması ve mutlu etmesi bu güzel ayrıntı, hobi olarak çizmiyorum yada bir amaç için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.