adEda Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2016 Gösterime giriş tarihi: 25 Eylül 2015 (Türkiye) Yönetmen: Mark Osborne Uyarlandığı eser: Küçük Prens Oyuncu direktörü: Sarah Finn Film müziğinin bestecisi: Hans Zimmer, Richard Harvey IMDB Puanı :7.8 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Eda bunun filmi de varmıydı ? animasyonu bile güzel görünüyo filmi de varsa harika olur,:pYada ben büyüyünce çekerim bunun filmini, ama artık sanırım daha fazla büyümek istemiyorum, problem olan büyümek değil asıl problem unutmak:laugh: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Eda bunun filmi de varmıydı ? animasyonu bile güzel görünüyo filmi de varsa harika olur,:pYada ben büyüyünce çekerim bunun filmini, ama artık sanırım daha fazla büyümek istemiyorum, problem olan büyümek değil asıl problem unutmak:laugh: Film olsa bu kadar güzel olmazdı bence. İyidir animasyon. Candır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Film olsa bu kadar güzel olmazdı bence. İyidir animasyon. Candır. haklısın:acute: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Ekleyeyim. Film direk kitabı anlatmıyor. Kitap üzerinden dönen bir kurgu var. Eklemeler var. Dolayısıyla öncesinde kitabı okunmalı. Kitap temel, film destekleyici. Hem " Filmi kitabın yerini tutmuyor." Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Ahh küçükken okumustum biliyosun , lakin tekrar alıp okumam gerek hemde en uzun olan cinsindeni, böyle bir film ve animasyon kacmaz, kaçar mı yoksa? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Bin kez okusan her bittiğinde, kitabın kapağını kapattığında, en az bir yeni ders çıkarmış olursun. En az bir yeni yıldızın olur abra. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Her kitabın insana kattıgı binlerce şey var, içinden çekip cıkarabilmek gerek, sadece okunmak icin okunmamalı kitaplar, , bende senin kadar kitap okurdum kücükken ama artık büyük bir prens oldum ve üşeniyorum:D:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 cici prens Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PaTeNoS Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Çok anlamlı bir kitap küçükken okumuştum tavsiye ederim herkese Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Başyapıt.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Bir ara izlemeliyim. Kitabını okumadım ama tiyatrosunu yapmıştık, rolüm gereği haşmetli bir kral olmuştum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Bir ara izlemeliyim. Kitabını okumadım ama tiyatrosunu yapmıştık, rolüm gereği haşmetli bir kral olmuştum. Bunu bilmiyordum bak. Peki neye hükmediyordun rein? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Bunu bilmiyordum bak. Peki neye hükmediyordun rein? Valla her şeye hükmediyordum ben, gel seni bakan yapayım eda aklıma geldi hangi sahnedeydi hatırlamıyorum ama bir arkadaş yılan gibi bişi olmuştu yerde sürünüyordu falan baktım benim makama geliyor çıkardım tekmeyi, pis mahluk ayağımın altında dolanıyor. Pek hatırlamıyorum 7-8 yıl falan oldu herhalde, ulan ya bak duygulandım gene, ortalık mahluk kaynıyordu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Valla her şeye hükmediyordum ben, gel seni bakan yapayım eda aklıma geldi hangi sahnedeydi hatırlamıyorum ama bir arkadaş yılan gibi bişi olmuştu yerde sürünüyordu falan baktım benim makama geliyor çıkardım tekmeyi, pis mahluk ayağımın altında dolanıyor. Pek hatırlamıyorum 7-8 yıl falan oldu herhalde, ulan ya bak duygulandım gene, ortalık mahluk kaynıyordu. Beni bakan yapsan kimi yargılayacağım ki kralım? Kendimi mi? Kendimi yargılamak için bakan olmama gerek yok. Insan her yerde yargılayabilir kendinii Yılandır o yılan. Tilki de olabilir. Ama bunlar dünyadaydı. Senin gezegeninde fareden bahsediyordun. Odur belki de. Belki de... belki de kedidir. Evet evet kedidir kedi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Beni bakan yapsan kimi yargılayacağım ki kralım? Kendimi mi? Kendimi yargılamak için bakan olmama gerek yok. Insan her yerde yargılayabilir kendinii Yılandır o yılan. Tilki de olabilir. Ama bunlar dünyadaydı. Senin gezegeninde fareden bahsediyordun. Odur belki de. Belki de... belki de kedidir. Evet evet kedidir kedi... Dur eda daha ne bakanı yapacağımı söylemedim hemen adalete bağlama, sen enerji ve tabii kaynaklar bakanı olacaksın Ya zaten karışık çalışıyorduk ortam her şeye müsaitti, bana çok gelen giden mahluk oldu, işte biri yılan tipindeydi, baktım üzerime geliyor bende tekmeledim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.