losteirosss Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2007 http://aycu40.webshots.com/image/26599/2004483021224329087_rs.jpg Yedi (Orjinal adı Seven), senaryosu Andrew Kevin Walker tarafından yazılmış olan, Hiristiyanlık dinindeki 7 ölümcül günahı işleyenleri kendi vahşi yöntemleriyle öldüren bir seri katili ve onun peşindeki iki polis dedektifinin çabalarını konu alan, Hollywood yapımı bir gerilim filmidir. Sürekli yağmur yağan bir şehir, küf rengi tonlar, karanlık mekanlarda çekilen sahneleri ile sinema klasikleri arasında gösterilmektedir. 1995 yapımı olan film, David Fincher tarafından yönetilmiştir ve başrollerde Brad Pitt, Morgan Freeman ve Gwyneth Paltrow rol almıştır. herşeyiyle muhteşem bir film....izlemeyen kalmamalı naçizane fikrim... not: se7en of spades e ithaf ediyorum filmi:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 mutlaka izlicemm;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 bende konuyu görünce yeni bir yarışma mı başlıyor acaba demiştim:D ama filmmiş tşk... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Güzel film.. Teşekkürler lost teşekkürler bu başlığın açılmasında teşvik unusuru oluşturan seven of spades 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Teşekkürler,şanını çok duydum filmin nasip olmadı izlemek.Bence de ithaf edilebilecek tek kişiye etmişsin,seçimin için ayrıca tebrikler:) 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 kesinlikle herkesin izlemesi gereken kült bi film...bahsettiğin için teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 seven'i saygıyla anmak geldı ıcımden bı an! sana da tsk lost! saygı ve sevgılerımle!!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 çok severim böyle filmleri kesinlikle izleyeceğim.paylaşım için saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 izledikten sonra etkisinden cıkamadıgım bir film...7 ölümcül günahın ve ayrıca ilahi komedyanın üzerine kurulu bir film..izledikten sonra arşivinize ekliyeceğinize eminim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 ensi sonuna kadar katılıyorum.....ahhh se7en da burda olsa keşke de bir görse ithafımı:D -------------------- se7en nerdesin yahu??? adama ithafen konu açıoz hiç buralı olmuo:D abi çok mu değer verdik adama naptık:blink: besle kargayı oysun gözünü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 los var ya bu gece 5 dakikalik girme kotam vardi.. bunu gounce direk atladim.. cok tesekkur ederim.. .. duygu seli yasadim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 ve izledim.. ve kaldim.. ithafa tekrar tesekkurler los.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 canımsın dostum ey7allah:):) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Müthiş bir filmdir.Sağol paylaşım için.:thumbsup:Filmi merak eden arkadaşlar için de fragmanı koyuyorum... YouTube - Se7en Movie Trailer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Seven ismini nerde görsem atlıyorum bi an yeni bi konu sandım:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Kurgu çok iyi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Brad ve Morgan genç tabii o zamanlar. Ben ihtiyarlamaya başlamamışım henüz daha büyüyorum, haliyle küçüğüm. Teyzem ve abim (yanılmıyorsam) toy story e götürceklerini söyleyip buna götürüyorlar. Herhalde kırıklık o zamanlardan yadigar. Sıkıldıkça izlerim, eskiler ne güzeldir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.