reincarnated Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2016 Şimdi var mısınız Orta Asya bozkırlarında geçen, bilim ve şamanlığın çatıştığı, Türk mitolojisinin tanrıları ve buram buram “köklerimizden” şeyler kokan bir yapım izlemeye? Hem de kaliteli bir çizgide! Börü (Boerue), bir çizgi dizi projesi. Senarsitliğini bir Kayıp Rıhtım üyesi ve aynı zamanda ödüllü bir yazar olan Mercan Aytuna’nın üstlendiği, MayAna Creatives tarafından 1 senelik bir uğraşın sonucu olarak ortaya çıkmış bir yapım. Ve şimdi Kickstarter’da desteğimizi bekliyor! Şamanizm, Tengricilik ve Animalizm’i aynı potada eriten Börü, aynı zamanda kelime anlamı olarak “kurt” ve “bir ulusun kaderini değiştirme gücüne sahip lider” anlamlarına da gelmektedir. Peki bu çizgi dizinin konusu nedir, değil mi? En genç ve yetenekli, ama aynı zamanda “şizofren” element avcısı Duman, gökbilimci ve avcı Pamir ile hem çoban hem de aksi mi aksi ama bilge Kam Ana’nın çırağı şaman Bars’ın yolculuğunu konu ediyor. Kam Ana’nın tanrılarla yıllardır konuşamaması ve bilimin geldiği noktada insanlığa sırt çevirmeleri üzerine bu gidişatı değiştirecek bir çare arayışıyla başlıyor her şey. Bu yolda Kimya Akademisi’nin tarihindeki en genç element avcısı olan Duman, idolü Opaz Bey’in öğrencisi olma hayalinin peşinde gidecek. Öyle ki, bu yolda onu ne şamanlar ne de süregiden savaş durdurabilir. O derece kararlı anlayacağınız. Öte yandan gökbilimci Pamir, gizli bir görev üzerine, Gökbilimi Akademisi adına element avcılarının arasına gönderilecek. O zaman hemen fragman gelsin! [video=youtube;MHDv9N9-wkU]https://www.youtube.com/watch?v=MHDv9N9-wkU Kaynak: Şamanik-Bilimkurgu Çizgi Dizisi Börü (Boerue), Hepimizin Desteğini Bekliyor! | Kayıp Rıhtım Boerue - Shamanic Bilimkurgu Animasyon Serisi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 Ben bunu bi kaç gün önce gördüm internette. Ama bölümlerin yayınlanmamış henüz, bu konuda bi şey de bulamadım. Sallamıştım oyüzden. Güzel duruyor. Çıksa da izlesek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 Değişik... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.