ReaLPiLLS Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2016 Koptum lan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Gnoxis'in eski büyücüleri deyince ben de nereye kayboldu eski üyeler diye bir başlık sanmıştım... Bunun bizimle ne alakası var aşkolsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Gnoxis'in eski büyücüleri deyince ben de nereye kayboldu eski üyeler diye bir başlık sanmıştım... Bunun bizimle ne alakası var aşkolsun Alınmayın Ece abla troll yapıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SilverCavalry Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Bu 7 sn'lik video senin için ihsan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Geçenlerde izlediğim, sizinle paylaşmak istediğim fakat uygun bir başlık bulamayışım neticesinde vazgeçtiğim video. Sanırım o çok etkili aduket in enerjisini, dayının (yanılmıyorsam) mor renkli saçlarından aldığını görebilirler. O sonda sarılan abi de olmasa bulundukları yapı filan yıkılabilirdi yani. Allah razı olsun. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eolo Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Tasavvufi vudu ayini sanırım farklk ekoller deneyen new age bir tarikat olabilir :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ryze Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Aynen vudu ayini gibi http://m.youtube.com/watch?v=xJBn_g0eL1s Bunlar has bizimkiler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WiKhan Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 0:50'de aduket falan yapıyor sandım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PaTeNoS Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Bence başlığın düzeltilmesi lazım dedim noluyo la Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Ya ben bu başlığa neler düşleyerek girmiştim. Yıkıldım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adamKadmon Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Şeyhi titreşime almışlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.