SidVicious Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2016 Arkadaşlar konuyu nereye açacağumı bilemedim.İşim acil.Evimde 2 gündür yoğun titreşim hissediyorum ve kulaklarımı çok rahatsız ediyor.Benim dışımda kimse duymuyor.Aileme soedum duymuyoruz dediler.Şu anda geliyor.Poltergeist olma ihtimali ne ve öyleyde nasıl kurtulabilirim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akuma Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 eğer sadece kulaklarda ki titreşim veya cızırtılarsa nasıl desem senin aşırı tetikte olmadan kaynaklanıyordur yada farkındalık alıştırmaları yapıyorsan ondan da kaynaklanıyor olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yasemin ceren Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 Sanmiyorum. Poltergeist daha çok zarar verir ve herkes görür duyar bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SidVicious Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 sağolun şu an gündüz vakti ve hala duyuyorum.Farkındalık çalışması yapmamaya başlayalı 1 hafta oldu olmadı.Fazla tetikte olabilirim sağolun ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yasemin ceren Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 Alakasız geldi bana :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.