Jump to content

Bencil misiniz anketi

Lethal Perfection

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Çıkan sonucu bencillik yapmayayıp bizle paylaşırsanız çok seviniriz.

1- Bencil misiniz?

a- Hayır.

b- Evet

2- 100.000 liranız olsa alacağınız araba ne olur?

a- Alfa Romeo Giulietta olabilir. Ya da Volkwagen Golf. Belki de Mercedes A180 iyi bir seçimdir. Gerçi ikinci el bir BMW'de ola...

b- Araba almak zorunda mıyım? O parayı gidip fakirlere dağıtsam? Zorunda mıyım? Pekala, iki tane Fiat Ducato alıp birini bir okula bağışlarım. Diğeriyle de gider ben mahalledeki fakirleri falan taşırım. İşim gücüm yok yani.

3- Kıyafet giyiyor musunuz?

a- Yani, evet. İnsan doğasının ihtiyacı neredeyse. (Alternatif olarak) Yoo kardeşim çıplaklar kampında yaşıyorum ben. Nüdistim.

b- BU TAMAMEN BENCİLLİK! OR...PU ÇOCUKLARI! UTANMIYOR MUSUNUZ LAN GİYİNMEYE? ULAN ÇIPLAK YAŞAMAK ZORUNDA OLANLAR VARKEN NASIL ÇIPLAK YAŞAMAZSINIZ LAN SİZ?

4- Mutlu musunuz?

a- Evet, mutluyum. (Alternatif olarak) Hayır, sorunlarım var.

b- NASIL MUTLU OLAYIM LAN SU AYGIRI? DÜNYADA BU KADAR İNSAN AÇ, SEFİL VE MUTSUZKEN BEN NASIL MUTLU OLAYIM LAN?

5- Barınmanız için bir yer var mı?

a- Evet. (Alternatif olarak) Hayır.

b- Var. Hemde mahalledeki bütün fakir tipleri topladım. Evimi paylaşıyorum hepsiyle.

6- Yemek düzeninizden bahsedin bize.

a- Hepçilim, bu konu fazla kafamı kurcalamıyor. (Alternatif olarak) Veganım/Vejetaryenanım, hayvanların insanların isteği için kesilmesinden memnun değilim.

b- Hiççil. YEMEK YEMEK NE LAN HAYVAN! SEN NASIL OLUR DA DOĞANIN DÜZENİNİ BOZARSIN AŞAĞILIK İNSANOĞLU!?

Eğer cevapların çoğunluğu A ise tamamen bencil bir pisliğin tekisiniz. Dünyayı sizin gibiler mahvediyor. Eğer cevapların çoğunluğu B ise tebrikler, kesinlikle ve kesinlikle duyarlı bir bireysiniz. Keşke dünyadan hep sizin gibiler olsa.

Yanıtlama zamanı: (düzenlendi)

Başarılı bir test.

Lanet olası bencilin tekiyim dostum :p

İlk soruda b'yi seçtim sadece. Onda da bencilim dedim yani :p

paganlaw tarafından düzenlendi
Ekleme çıkarma toplama çarpma bölme karekök alma integral diferansiyel
Yanıtlama zamanı:

İnsanın yapısında var bencillik. Normalde degilimdir ama tabi ki de zaman zaman bende paylaşamadığım seyler oluyor... :D

Test... eğer bir gün mantıklı bir test paylaşırsan lethal söz onu kendime yapıcam... :D

Yanıtlama zamanı:
İnsanın yapısında var bencillik. Normalde degilimdir ama tabi ki de zaman zaman bende paylaşamadığım seyler oluyor... :D

Test... eğer bir gün mantıklı bir test paylaşırsan lethal söz onu kendime yapıcam... :D

Ay lethalin sırada ki testini söylüyorum ; Sanal gebelik testi. A lkar çoksa gebesiniz b Ler çoksa değilsiniz, hiçbiri uymuyorsa 3 aylık :D

Yanıtlama zamanı:
Ay lethalin sırada ki testini söylüyorum ; Sanal gebelik testi. A lkar çoksa gebesiniz b Ler çoksa değilsiniz, hiçbiri uymuyorsa 3 aylık :D

Hazır aklıma gelmisken su bizim paylaşım ne oldu moterda ya... yarısını istiyorum... :D

Yoksa veremeyecek kadar bencilmisin..

. :D

Yanıtlama zamanı:
Hazır aklıma gelmisken su bizim paylaşım ne oldu moterda ya... yarısını istiyorum... :D

Yoksa veremeyecek kadar bencilmisin..

. :D

Bir sen eksiktin, göğüslerimi paylaşmıyorum D:

Yanıtlama zamanı:
Bir sen eksiktin, göğüslerimi paylaşmıyorum D:

Lethal Perfection abazanlık servisi olay yerine intikal eder. Hö? Mot yapma öyle şeyler. :D

Yanıtlama zamanı:
Lethal Perfection abazanlık servisi olay yerine intikal eder. Hö? Mot yapma öyle şeyler. :D

Bana mı dedin :D Mikrofonu anafiele çevir ve geçmişe ddönerek mod off a geç let :D

Yanıtlama zamanı:
Bana mı dedin :D Mikrofonu anafiele çevir ve geçmişe ddönerek mod off a geç let :D

Abazani sana demedim, o kadar da alingan olma. :D

Yanıtlama zamanı:
Abazani sana demedim, o kadar da alingan olma. :D

Bana deseydin bir de whs Neyse gideyim ben }~{

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...