Lethal Perfection Oluşturma zamanı: Temmuz 6, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 6, 2016 Çıkan sonucu bencillik yapmayayıp bizle paylaşırsanız çok seviniriz. 1- Bencil misiniz? a- Hayır. b- Evet 2- 100.000 liranız olsa alacağınız araba ne olur? a- Alfa Romeo Giulietta olabilir. Ya da Volkwagen Golf. Belki de Mercedes A180 iyi bir seçimdir. Gerçi ikinci el bir BMW'de ola... b- Araba almak zorunda mıyım? O parayı gidip fakirlere dağıtsam? Zorunda mıyım? Pekala, iki tane Fiat Ducato alıp birini bir okula bağışlarım. Diğeriyle de gider ben mahalledeki fakirleri falan taşırım. İşim gücüm yok yani. 3- Kıyafet giyiyor musunuz? a- Yani, evet. İnsan doğasının ihtiyacı neredeyse. (Alternatif olarak) Yoo kardeşim çıplaklar kampında yaşıyorum ben. Nüdistim. b- BU TAMAMEN BENCİLLİK! OR...PU ÇOCUKLARI! UTANMIYOR MUSUNUZ LAN GİYİNMEYE? ULAN ÇIPLAK YAŞAMAK ZORUNDA OLANLAR VARKEN NASIL ÇIPLAK YAŞAMAZSINIZ LAN SİZ? 4- Mutlu musunuz? a- Evet, mutluyum. (Alternatif olarak) Hayır, sorunlarım var. b- NASIL MUTLU OLAYIM LAN SU AYGIRI? DÜNYADA BU KADAR İNSAN AÇ, SEFİL VE MUTSUZKEN BEN NASIL MUTLU OLAYIM LAN? 5- Barınmanız için bir yer var mı? a- Evet. (Alternatif olarak) Hayır. b- Var. Hemde mahalledeki bütün fakir tipleri topladım. Evimi paylaşıyorum hepsiyle. 6- Yemek düzeninizden bahsedin bize. a- Hepçilim, bu konu fazla kafamı kurcalamıyor. (Alternatif olarak) Veganım/Vejetaryenanım, hayvanların insanların isteği için kesilmesinden memnun değilim. b- Hiççil. YEMEK YEMEK NE LAN HAYVAN! SEN NASIL OLUR DA DOĞANIN DÜZENİNİ BOZARSIN AŞAĞILIK İNSANOĞLU!? Eğer cevapların çoğunluğu A ise tamamen bencil bir pisliğin tekisiniz. Dünyayı sizin gibiler mahvediyor. Eğer cevapların çoğunluğu B ise tebrikler, kesinlikle ve kesinlikle duyarlı bir bireysiniz. Keşke dünyadan hep sizin gibiler olsa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eolo Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 a şıkkı çoğunlukta bende ne biçim bir insanmışım meğer.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 (düzenlendi) Başarılı bir test. Lanet olası bencilin tekiyim dostum İlk soruda b'yi seçtim sadece. Onda da bencilim dedim yani Temmuz 6, 2016 paganlaw tarafından düzenlendi Ekleme çıkarma toplama çarpma bölme karekök alma integral diferansiyel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 A şıklarını 2 ye katlarsak testin bana ; You're b*tch diyor let }}~{ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 A şıklarını 2 ye katlarsak testin bana ; You're b*tch diyor let }}~{ :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 İnsanın yapısında var bencillik. Normalde degilimdir ama tabi ki de zaman zaman bende paylaşamadığım seyler oluyor... Test... eğer bir gün mantıklı bir test paylaşırsan lethal söz onu kendime yapıcam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 İnsanın yapısında var bencillik. Normalde degilimdir ama tabi ki de zaman zaman bende paylaşamadığım seyler oluyor... Test... eğer bir gün mantıklı bir test paylaşırsan lethal söz onu kendime yapıcam... Ay lethalin sırada ki testini söylüyorum ; Sanal gebelik testi. A lkar çoksa gebesiniz b Ler çoksa değilsiniz, hiçbiri uymuyorsa 3 aylık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celali Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Nasıl mutlu olayım lan su aygırı _? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Ay lethalin sırada ki testini söylüyorum ; Sanal gebelik testi. A lkar çoksa gebesiniz b Ler çoksa değilsiniz, hiçbiri uymuyorsa 3 aylık Hazır aklıma gelmisken su bizim paylaşım ne oldu moterda ya... yarısını istiyorum... Yoksa veremeyecek kadar bencilmisin.. . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Hazır aklıma gelmisken su bizim paylaşım ne oldu moterda ya... yarısını istiyorum... Yoksa veremeyecek kadar bencilmisin.. . Bir sen eksiktin, göğüslerimi paylaşmıyorum D: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Bir sen eksiktin, göğüslerimi paylaşmıyorum D: Lethal Perfection abazanlık servisi olay yerine intikal eder. Hö? Mot yapma öyle şeyler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Lethal Perfection abazanlık servisi olay yerine intikal eder. Hö? Mot yapma öyle şeyler. Bana mı dedin Mikrofonu anafiele çevir ve geçmişe ddönerek mod off a geç let Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Bana mı dedin Mikrofonu anafiele çevir ve geçmişe ddönerek mod off a geç let Abazani sana demedim, o kadar da alingan olma. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Abazani sana demedim, o kadar da alingan olma. Bana deseydin bir de whs Neyse gideyim ben }~{ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.