coldhellangel Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2007 bilmiyorum böle bir konu daha önce varmıydı ama ben keyifli olacağını düşünüyorum bakalım forumun enleri kimlermiş ben kendimce bişiler yaziim EN geyik katatonik:p EN sohbet losteiross:) EN güzel işletmeci cruelty;) EN genç mod lucked puppet;) devamını alalım:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 cruelty tam oturmamış gibi geldi ama diğerleri gayet iyi gözlemler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 en "konun üzerine pat die komik bi yorum yaparak bi an konunun tıkanmasını başaran üye" seven of spades -------------------- en paranormal üye: hexagram en majisyen üye: urum en cadı üye: şaman :D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 en "konun üzerine pat die komik bi yorum yaparak bi an konunun tıkanmasını başaran üye" seven of spades en sagol uye belfalas.. .. en muhabbet los.. en geyik kata.. .. en photoshop spawn.. .. en ilginc basliklar acan ensi.. en ciddi nora.. en frp elesis.. .. en asi,dobra felidae.. en siferum.. ensi .. en guzel yorumcu vhercle.. en unuttuklarim varsa onlardan da ozur dilerim.. .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 EN güzel işletmeci cruelty;) bula bula işletmecimi buldun tanıyamamıssın beni :D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 cruelty ciim aslında var daha nelerde dur aklıma geldikçe:) en geyiğe katkısı olan cruelty:p bunu da beğen artık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 hıh katkısı olanmış mesaj sayıma bakkk :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 :)amaaaan beğen bişi de be en beğenmesi zorüye cruetly:p bana laf ediceğin esende bana bişi yazsana:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 en anası :kata en Atatürk'çülerinden birisi : locked puppet planları en işe yaramayanı : spawn en beğendiremeyeniide : coldhellangel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Eveeeet öncelikle seven of spades'e teşekkürlerimi sunar ve kendi yorumlarıma geçmeyi size karşı borç bilirim.... En geyik kata:D En saygılı spawn... En cuk diye oturan yorumlar yapan seven of spades.. En yunan büstü losteirosss.. En iyi laf sokan Rimmon En cesur felidae En hoş sohbet nickmickyok En sinirlenmeye müsait yapıda nora En matrak schezo.... En duygusal dolunay.. En güzel resimleri siteyle paylaşan ensiferum.... En çok kendi fikirlerini savunan.. felidae, locked pupet, ngtfdnklm En lahmacun meraklısı cruelty Şimdilik bu kadar.. Devamı gelir herhalde.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 acıya en meraklısı en ağzının suyu akanı : vhercle :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 :)süpersiniz:) en enleri güzel yorumayan vhercle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 en saygili spawn.. dogru bi tespit kesinlikle.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 En sinirlenmeye müsait yapıda nora yalaaan:D en dövülesi şahsiyet vherc... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Teveccühünüz.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 en iyi dostlar firdevs nora vhercle... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 En geyik ana Katatonik En adam gibi adam Vhercle En evren boşluğunu diş dolgusuna getirecek kadar kıvrak zeka seven of spades En ortakım Spawn .. En ikizim nickmickyok .. En itiraflarımızın benzediği coldhellangel En sevgi insanı , beni pohpohlayan sevgisu En fikirlerini savunan felidae , locket puppet .. En sorularıma sabırla cevap veren Hexagram.. En gizemli terapist , nickini hala ezberleyemediğim Schezo... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Açıkçası şımarmamak elde değil.. Teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 nihahahhaha:devil: en hasmetlı geyık...cambaz en haylaz geyık...cruelty en sırın geyık ...efsı en sexsı geyık..lost... en hanım geyık nıckmıckyok en gozlemcı geyık vhercle en narın geyık sevgısu en yeteneklı geyık seven of spades en yenı geyıkler coldangelda:D:D:D: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 kata anaaaa geyiklerin sultanı nora: varlıpı bi dert yoklugu apayrı bi dert Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 en geyik başı ve de çukulata kata:) en ideal vherc en safroş Rimmon:D en korkunç cambaz en benzer silent corpse en sevilen seven en sözümü dinlemeyen Amoress en ruhsal nickleri bulunan Schezophreniac nam-ı diğer deppressive en sarsan, sarsarken öğreten, öğretirken güldüren, güldürürken öğreten SCARRED en yanlış anlayan cruelty (ben yanlış anlatıyor da olabilirim tabii o da farklı bir bakış açısı ) ve daha niceleri:p.................. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 avatarima taktin sen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 cambaz bana geyıgın onde gıdenıosındır demıstı de mubalag edıosun demıstım:D:D:D scarred yarımcı mod olarak ıse al benı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 en geyik başı ve de çukulata kata:) en ideal vherc en safroş Rimmon:D en korkunç cambaz en benzer silent corpse en sevilen seven en sözümü dinlemeyen Amoress en ruhsal nickleri bulunan Schezophreniac nam-ı diğer deppressive en sarsan, sarsarken öğreten, öğretirken güldüren, güldürürken öğreten SCARRED en yanlış anlayan cruelty (ben yanlış anlatıyor da olabilirim tabii o da farklı bir bakış açısı ) ve daha niceleri:p.................. en sonda okadar yeri bana ayırdıgın için sevinmelimiyim sitemin için üzülmelimiyim :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 avatarima taktin sen ne haddime en sonda okadar yeri bana ayırdıgın için sevinmelimiyim sitemin için üzülmelimiyim :D yok canım ne sitemi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.