celali Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2016 Ne kadar doğru bilemedim size bırakıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eolo Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2016 Biraz fake gibi gelse de ilginç bir video. Bir arkadaşım vardı, yerde duran topu telekineziyle sinirlendiği çocuğun kafasına fırlattığından yıllarca cadı diye alay konusu olduğunu anlatır dururdu, o geldi aklıma... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celali Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2016 Biraz fake gibi gelse de ilginç bir video. Bir arkadaşım vardı, yerde duran topu telekineziyle sinirlendiği çocuğun kafasına fırlattığından yıllarca cadı diye alay konusu olduğunu anlatır dururdu, o geldi aklıma... İlginç peki sonra üzerinde çalışıp yapmayı denemiş mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eolo Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2016 Şuan bazı şeyler yaptığını iddia ediyor fakat hiç denk gelmedim bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2016 sonunda çığlık atacak mı diye bekledim ve attı. baya çalmışlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celali Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2016 Ahahah şaka muazzam olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yasemin ceren Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2016 Ya telekinezi ne kadar doğru bilmiyorum teknikleri paylaşan kişiler bile denemem is hepsi hemen yazıları paylaşıyor sadece video falan gerçek olsa bile insan inanmaz göz önünde ve gerçek yetenekle olmalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2016 Fake video bana göre. Bu denli bir güç uygulasa ayakta zor durur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VoichamateZtxRc Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2016 kurgu . . .bu gibi bir çok video var.. ama olmayacak şey değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
skbmoony Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2016 imkansız olarak gördüğümden değil de bir insanın bunları yaptıktan sonra basınçtan burnu felan kanar beyni çok dener, kız defalarca yapıyor bunu pek gerçekci değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rebelgoth Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2016 baya sağlam fake olmuş ama bi programda diyolardı butürşeylerde kameranın görüntü kalitesi ve sarsıntılı olması daha inandırıcı yapıyor diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celali Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2016 Heyet karar verdi fake Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.