skbmoony Oluşturma zamanı: Temmuz 27, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 27, 2016 Arkadaşlar forumda aradım, kapsamlı bir şekilde bahsedilen bir konu bulamadım ben de konu açayım dedim. Bu konuda öncelikle uzman değilim, daha çok meraklısı olduğum için açtım. İzlediğim videolar fotoğraflar ve manalar konusunda baktığımda kendim hakkında hoş şeyler gördüm pek de iyi biriyimdir. Demek istediğim burda bir sürü bilgili arkadaş var, net şekilde bunu yorumlama da potansiyelimi ortaya çıkarabilmem konusunda bana yorum yapabilecek-yönlendirme yapabilcek kişiler var mı? Bu forumda bu tip ilimlere hakim çok kişi olduğunu düşünüyorum elbet yardımcı çıkan olacaktır. Tabii buna inanmayanlar da vardır, ama dediğim gibi bir umut açmak istedim çok geniş alanlarda bilgili insanlara sahip bir forum burası. Bizim yönlendirmelerimize göre şey yapmamalısınız diyeceksiniz, doğrudur ben de kişiliğimizi yeteneklerimiz değil seçimlerimizin oluşturduğunu düşünenlerdenim. Ama yine de konuya hakim birisinden bilgi almak isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2016 Elfabe de ilgini çekebilir... : ) Bir kitap var bende, çok güzel hazırlanmış; Elfabe diye arat, yazarı Mehmet Ali Bulut... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
skbmoony Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2016 Mehmet Ali Bulut'un televizyon programlarını izleyerek zaten ilgim arttı. Kitabından felan bahsettiğini gördüm alıp okumaya da niyetlendim, ama kendisi bu işin para sağlamaya çalışacak kişilerin eline düşmesin diye kesin notlar düşerek kapalı şekil de yazdığını söylüyor. Bir kere okumayla anlaşılacak bir şey değilmiş. Bu yüzden cesaret edip alamadım kitabı. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2016 Konu açıyorsanız açtığınız konu hakkında bilgi vermeniz doğru olur diye düşünüyorum. Okuyorum okuyorum "Neymiş yani şimdi ilm-i sima?" diye düşündüm cevap bulamadım. Mecburen Google'da arattım ve yüz okuma anlamındaymış. Yanlış mı bulmuşum? Bunlar da sitedeki konular: http://www.gnoxis.com/erzurumlu-ibrahim-hakkinin-marifetname-si-el-ve-yuz-yapisi-5566.html http://www.gnoxis.com/yuz-okuma-sanati-19587.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.