newwitch Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2016 LAMMAS Cesaret için bir Büyü. Gerekli malzemeler 6 inç boyutunda kare turuncu bez Kızmızı ip veya kurdale 1 tutam kurutulmuş kekik 1 tutam kurutulmuş feleğen Biraz siyah karabiber Birkaç damla portakal yağı. Yapılışı; Bezinizi hazırlayın ve bitkileri-yağı bezin içine koyarken şunları söyleyin: Boğa'nın gücü,domuzun cesareti Bana cesaret bağışla,şimdi ve daha fazla Bana yaşamımın her gündünde cesaret sağla Yolumda yürümem ve sözümü tutmam için. Keseyi kızrmızı bir ip veya kurdale ile bağlayın ve yakınınızda(çanta vs)tutun ve her akşam yatmadan önce yastığınızın altına koyun.Her dolunayda bitkileri ve yağı tazeleyin.Kese görevini yerine getirince düğümü çözün ve gömün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yasemin ceren Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Hmm bu sadece cesaret için mi. Meleklerden de yardım istenebilir o daha kolay olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eolo Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Hmm bu sadece cesaret için mi. Meleklerden de yardım istenebilir o daha kolay olur. Büyü ile meleklerden yardım isteme kavramı farklı şeyler. Ritüellerde melekler veya diğer elementallerden de faydalanabilirsiniz fakat bu farklı, o farklı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 büyüyü genel anlamda cesaret için mi yoksa bir olaya,işe karşı cesaret için mi kullanılıyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Bu büyü daha genel amaçla yazılmış ve iç cesarete odaklı. Spesifik bir konuya dair bir çalışma değil duadan da anlaşılacağı gibi. Bu tarz çalışmalar kişininin konuya odaklanmasını sağladığı için, uzun dönemde işe yarayabiliryor. Daha hızlı etki için aktif olmak gerekiyor. Yani korkuların üstüne gitmek, cesarete ihtiyaç olunan konularda ileri adım atmak gibi. Bazıları da meleklerden istiyor. Herhangi bir varlıktan bir şey istemenin ve o varlığın istenileni vermesi için evrenin nasıl işlediğini bilmeleri gerekiyor ve çoğunluk bu bilgiyle ilgilenmediği için de işe yaramıyor. Sadece rahatlık hissi işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yasemin ceren Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Büyü ile meleklerden yardım isteme kavramı farklı şeyler. Ritüellerde melekler veya diğer elementallerden de faydalanabilirsiniz fakat bu farklı, o farklı... Evet farklı olduğunu biliyorum tabiki. Sadece cesaret içinse büyü den daha kolay Yollar var demek istedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eolo Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Meleklerden yardım almak için de işleyişleri bilmek gerekiyor hektorun dediği gibi. Ve çok ilgi alanım değil fakat eminim ki onun da ritüelleri vs vardır ancak daha basit bir yöntem olarak bununla alakalı bir meditasyon yapılabilir diye düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yasemin ceren Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Evet ama sadece yardım istemek yeterli diye biliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Evet ama sadece yardım istemek yeterli diye biliyorum Konu basligi ve icerik witchcraft'ta acilmis. Baska sistemlerle ilgili baska basliklar da var. Kendi dusuncelerinizi dile getirdiniz, tamam ama israrla bu daha kolay demenizin nedenini anlamakta gucluk cekiyorum. Herkes inandigi alanda calismalar yapmakta ozgurdur. Buyu uygulamak baska bir alandir. Konuyu daha fazla carpitmamanizi rica ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yasemin ceren Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Fark etmemisim artık dikkat ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.