PatavatsiZ Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2016 Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2016 Forum sakinleri hakkında ufak ip uçları alabileceğimiz basit bir oyun. Asla red edemeyeceğiniz bir şeyi sonunda '' asla red edemezdim. '' diyerek paylaşıyoruz. E hadi ben başlayım madem ; Romantik bir akşam yemeği sonrası balkonda bir bardak kahveyi asla red edemezdim Alıntı
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 korku filmi izlerken battaniyeye sarılmayı asla red edemem... Alıntı
PatavatsiZ Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Yazar Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Yağmur sonrası toprak kokusunu asla red edemem.. Alıntı
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 yolda yürürken müzik dinlemeyi asla red edemem... Alıntı
PatavatsiZ Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Yazar Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Zifiri karanlıkkta yatmayı asla red edemezdim.. Alıntı
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 zifiri karanlıkta gökyüzüne bakmayı asla red edemem... Alıntı
paganlaw Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Başlığın ve oyunun içeriğinin "reddedemezdim"/"reddedemem" şeklinde düzeltilmesi talebini reddedemezdim/reddedemem. 1 Alıntı
Eolo Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Güzel bir ormanda bir haftalık kamp teklifini reddedemezdim şuan. Alıntı
yelisss Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Beni kafamı dinleyebileceğim bir yere götürmek isteyen kişiyi reddedemem. Alıntı
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Yeni Zelanda'ya 2 kişilik uçak biletini. Alıntı
PatavatsiZ Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Yazar Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Kendi dört dörtlükmüş gibi sürekli birilerini/Birşeyleri düzeltme çabasında olanların ağızlarına kürek vurma teklifini reddedemezdim... 1 Alıntı
BayParadoks Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Acılı mı olsun sorusunu Alıntı
PiaA Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Patavatsızın kürekle vuruşunu izlemeyi.... Alıntı
PatavatsiZ Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Yazar Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Patavatsızın kürekle vuruşunu izlemeyi.... O küreğin ağzın ortasına çarptığındaki '' Çtokkk '' sesini hiçbirşeye değişemiyorum lanet olsun ----------------------------------- Rakının yanında beyaz peynir ve kavunu ... 1 Alıntı
Near N Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 post-orgazm sigarasını... Alıntı
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Şu başlığın yazım hatasının düzeltilmesi fikrini shhshds Kendimi keseceğim!!!! Alıntı
PatavatsiZ Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Yazar Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Şu başlığın yazım hatasının düzeltilmesi fikrini shhshds Kendimi keseceğim!!!! Zaten onun büyüsü orda, ilgi çeksin diye yanlış yazdım ( Kıvırma binbeşyüz ) Alıntı
electronicalev Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 ona sarılmayı asla red edemezdim Alıntı
MrColt Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Denizden cikinca ismarlanan buz gibi birayi Alıntı
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 patlıcan salatasını asla reddedemem Alıntı
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Takıntılarımdan, anksiyetemden ve daha birçok şeyden kurtulmayı... Alıntı
yelisss Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Sevgi ve saygı görmeyi. Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.