PatavatsiZ Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2016 Forum sakinleri hakkında ufak ip uçları alabileceğimiz basit bir oyun. Asla red edemeyeceğiniz bir şeyi sonunda '' asla red edemezdim. '' diyerek paylaşıyoruz. E hadi ben başlayım madem ; Romantik bir akşam yemeği sonrası balkonda bir bardak kahveyi asla red edemezdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 korku filmi izlerken battaniyeye sarılmayı asla red edemem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PatavatsiZ Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Yağmur sonrası toprak kokusunu asla red edemem.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 yolda yürürken müzik dinlemeyi asla red edemem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PatavatsiZ Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Zifiri karanlıkkta yatmayı asla red edemezdim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 zifiri karanlıkta gökyüzüne bakmayı asla red edemem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Başlığın ve oyunun içeriğinin "reddedemezdim"/"reddedemem" şeklinde düzeltilmesi talebini reddedemezdim/reddedemem. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eolo Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Güzel bir ormanda bir haftalık kamp teklifini reddedemezdim şuan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Beni kafamı dinleyebileceğim bir yere götürmek isteyen kişiyi reddedemem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Yeni Zelanda'ya 2 kişilik uçak biletini. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PatavatsiZ Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Kendi dört dörtlükmüş gibi sürekli birilerini/Birşeyleri düzeltme çabasında olanların ağızlarına kürek vurma teklifini reddedemezdim... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BayParadoks Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Acılı mı olsun sorusunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Patavatsızın kürekle vuruşunu izlemeyi.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PatavatsiZ Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Patavatsızın kürekle vuruşunu izlemeyi.... O küreğin ağzın ortasına çarptığındaki '' Çtokkk '' sesini hiçbirşeye değişemiyorum lanet olsun ----------------------------------- Rakının yanında beyaz peynir ve kavunu ... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Near N Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 post-orgazm sigarasını... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Varolmamayı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Ölümsüzlüğü.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Şu başlığın yazım hatasının düzeltilmesi fikrini shhshds Kendimi keseceğim!!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celali Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 kararlı olmayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PatavatsiZ Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Şu başlığın yazım hatasının düzeltilmesi fikrini shhshds Kendimi keseceğim!!!! Zaten onun büyüsü orda, ilgi çeksin diye yanlış yazdım ( Kıvırma binbeşyüz ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 ona sarılmayı asla red edemezdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Denizden cikinca ismarlanan buz gibi birayi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 patlıcan salatasını asla reddedemem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Takıntılarımdan, anksiyetemden ve daha birçok şeyden kurtulmayı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Sevgi ve saygı görmeyi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.