Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2007 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 şiir sanmıştım Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 aynen:) . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 güzel ve anlamli olmus saol kardesim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 :pdumurun alasını yasıyorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 benden böyle bişey beklemezdin dimi :p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 beklerdım aslında ama sakatat fln dusunuodum:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 resimi görünce aklıma geldi ama müsait organ bulamadım güzel resi m yoktu:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 ne kadar da anlamlı.....duygu insanısın ortakıım..... kendi dünyamdan vazgeçecek kadar.... anlamı çok derin güzel paylaşım saol........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 sende sağol ortakım anlamlı evet bende ilk gördüğümde öyle düşünmüştüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.